2777
2789
عنوان

تاپیک های جن و شیاطین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 63 پست
رمال ک اصلا اعتقاد ندارم.فقط ی بار قهوه گرفتم

همونم انجام نده

من که به هیچکدوم اعتقاد ندارم

ولی بعضیا خیلی درگیرن

همین سخنرانی که گفتم چندتا مورد که خود مرده درگیر بوده میگه مو به تن آدم سیخ میشه. چقدر بعضیا میتونن کثیف باشن. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم منم مادرتون غذا آوردم براتون

متاسفانه بابایه شنگول منگول خونه ی و گیرت میندازه ........دیگه دیره برا اینکه بگی اشتباه کردی......،🤣🤣🤣🤣😜

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

و واقعا نمیفهمن یا شعورشو ندارن ک ممکنه باعث بهم ریختن روان ی عده بشن 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
همونم انجام نده من که به هیچکدوم اعتقاد ندارم ولی بعضیا خیلی درگیرن همین سخنرانی که گفتم چندتا مو ...

اره بابا با جمجمه و موی گربه و جیش بچه ی نابالغ هزارتا خزعبل تحویل مردم میدن

متاسفانه بابایه شنگول منگول خونه ی و گیرت میندازه ........دیگه دیره برا اینکه بگی اشتباه کردی......، ...

راستش من از خانواده ی جنیانم منو نمی بینی 

یوهوووووووو.

مگه نمی دونی ما عاشق بشیم با خودمون می بریمت حنا به دست می بندیم   

راستش من از خانواده ی جنیانم منو نمی بینی  یوهوووووووو. مگه نمی دونی ما عاشق بشیم با خودمون م ...

،😱😱😱😱👻👻👻👻👻

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
اره بابا با جمجمه و موی گربه و جیش بچه ی نابالغ هزارتا خزعبل تحویل مردم میدن

نه فقط این

همین رمالا برا اینکه اجنه و شیاطین بهشون کمک کنن یه کارا میکنن که آدم باورش نمیشه. مثلا صفحات قرآنو پاره میکنن می‌چسبونن به کف دمپایی که باهاش میرن دستشویی😨