2777
2789
عنوان

توی دیت اول کی حساب کنه بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 41 پست

کاش این کلمه دیت زودتر خز بشه محو بشه وای.

حالا یه تعارف بزنه نزدم نزد

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر

میگه اگه حساب کنه فک نکنه از اون دخترام؟یا اخر بگه مرسی ممنون؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

دختر تعارف کنه خوبه و پسر نباید بذاره دختر چیزی حساب کنه 

دفعات بعد دختر هم می‌تونه حساب کنه 

البته بستگی به پسره هم داره 

دوست پسر من نمی‌ذاره من حتی یه آب معدنی بخرم اصلا خوشش نمیاد 

اما بعضیا میذارن

قطعا کارتشو به قصد حساب کردن در بیاره اگه پسره گذاشت حساب کنه خب حساب کنه دختره، ولی بعد بلاکش کنه🫴

ولی اگه پسره حساب کرد دیت بعدی دختره (نوبتی)

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
میگه اگه حساب کنه فک نکنه از اون دخترام؟یا اخر بگه مرسی ممنون؟

نه فکر نمیکنه...........................باید حساب کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خب میتونه اینجوری بگه که اجازه میدید حساب کنم؟که پسره بگه wooowچه با شخصیت بعد اگه پسره بخواد دونگی ...

مرسی از راهنماییت شات گرفتم از حرفت

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
کلا مگه نباید پسرا حساب کنن 

خب دوستم خجالتی و کم روعه میگه همینطوری بزارم حساب کنه چیزی نگم؟

قطعا کارتشو به قصد حساب کردن در بیاره اگه پسره گذاشت حساب کنه خب حساب کنه دختره، ولی بعد بلاکش کنه🫴 ...

مرسی از راهنماییت شات گرفتم بفرستم واسش