2777
2789
عنوان

جااااری حسووود

280 بازدید | 17 پست

ایا این جاری حسوده؟؟؟

تولد برای بچه هام گرفتم دعوا درست کرد نیومد نزاشت شوهرش و بچه هاشم بیان

علنا میگه نمیخواد سوار ماشین ما بشه و با هرکسی جز ما جابجا میشه

مثلا داریم شوخی میکنیم و به خنده یچی میگیم اون با بدترین لحن و کاملا عصبانی جواب میده

تا برادرشوهرم با من حرف میزنه تندی بهش پرخاش میکنه و سریع پا میشه میگه بریم خونه

اون بیکاره و من کارای هنری انجام میدم و خداروشکر یه منبع درامد خوبی دارم و خیلی بیشتر از اون رو پای خودمم و اصلا به کسی وابسته نیستم اما اون برای هرخرید یا کاری به دیگران وابسته اس و چون همش با شوهرش دعواشوت میشه و طلاق طلاق راه میندازه خانواده ی شوهرم خیلی باهاش خوبن و پشتش درمیان و سعی میکنن با من خوبی نکنن البته اون نباشه خوبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تو رو میکوبن سرش  واسه همین اینطور میکنه.

اره مخصوصا همسرش وپدر ومادرشوهرم خیلی تعریف منو پیشش میکنن

ولی خب واقعا اون هیچ چیزی برای تعریف نداره 

خوشگل تر از منه ولی این اخلاقش باعث شده از چشم بیفته و همه بخاطر اینکه قهر نکنه وسط مهمونی بره هی بهش توجه میکنن با اینکه بچه هاش ب بچه های بقیه میزنن و خیلی اذیت میکنند کسی بهشون هیچی نمیگه و الکی میخندن و این منو عصبی میکنه ولی بازم هیچی نمیگم ولی جرعت ندارن به بچه ها من نزدیک بشن

اینکه جاری منه

تو چیکار میکنی با همیچین ادمی

اخه من اونو مثل خواهرم دوست داشتم ولی الان دستش برام رو شده و فهمیدم خیلی با من بده

مثلا یک روز میاد صبح تا شب میشنه گوشیشو درست کنم چندروز بعد تو مهمونی دورهمی پشتشو بهم میکنه جواب سلام و خدافظی نمیده اصلا با من فقط خصوصا خداحافظی نمیکنه همه رو به اسم صدا میکنه و خداحافطی میکنه به من میرسه پشتشو میکنه میره

بیخیال بابا، جاری هم دغدغه اس😐

اخه ما ماهی دوبار کلا همه دورهم جمع میشیم بعد این دوبارو کلا این قهر میکنه  بعد میگه مثلا فقط محل من بکنید و بچه هام با فلانی حرف نزنید چرا میرید همتون دور اون میشینید میگید و میخندید اخه همه دور من جمع میشن بعد الان خواهرشوهرامم کارای اونو انجام میدن و با من خیلی بد شدن

و اونها هم علنا حرص منو درمیارن