2777
2789
عنوان

نامزدی که ادمو به پای خواهرش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 29 پست
تماس و پاسخ نده شوهرت دوست داره ابن تویی که باید راهش و پیدا کنی خواهش میکنم دوست عزیزم قدر زندگیتو ...

خیلی مهربونه خیلی . زرنگه میگه اگ‌می بینی داره ازم سو استفاده میشه خودم میذارم خودم میفهمم میگه دلتو بزرگ کن خدا بهمون میده . بذار اونا ناحقی کنن. میگه نمی تونم ولشون کنم . اما یبار می بینم برخلافع حرفاش منو پای خواهرش میدهگ جلوی من خواهرش زنگ بزنه قربون صدقش میره با اینک منو خاهرش قهریم ولی من ک زنگ میزنم و پیش خواهرشه  خیلی سرد جوابمو میده.‌بنظرتون مشکل از منه؟

نمیشه قهر کنی بعد ریش سفیدا بیان بگی خواهره باید پاش رو کوتاه کنه؟!

نه بابا.خواهرش خودش ریش سفیده.‌میشینه گریه میکنه همه بمن میپرت میگن پدر مادر نداره. در حالیک بقران من خیلی نگرانش بودم قبلا.‌یجوری سلاحش اشکاشع. یجورایی از موقعیتی ک تووشه سو استفاده میکنه و من همیشه توو دیدِ بقیه گناهکارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدید به طلاق کن یا الکی برو یه دادخواست بنویس احضاریه بره براش خودشو جمع کنه بترسه 

چون وضعش خوبه نمیترسه .‌اتفاقا یه دعوای وحشتناک کردیم بماند چقد خانوادم بهم حرف زدن که تو زندگی بلد نیسی و مشکل از توعع.. فقط گف مهریتو میدم اما طلاقت ن

سیاست و دوروویی بلد نیسم. برخلاف خواهرش. روز تولدش خواهرش همش پیام . در حالیک ما برای خرید جهیزیه رف ...

از خواهرش یاد بگیر زیاد هم به رابطه خواهر برادری توجه نکن فکرت و روی شوهرت متمرکز کن با دلش راه بیا محبت کن بگو بخند تفریح کن تو تنها نیستی شوهر داریپس مثل یه دختر خوب شوهرداری یاد بگیر 

خیلی مهربونه خیلی . زرنگه میگه اگ‌می بینی داره ازم سو استفاده میشه خودم میذارم خودم میفهمم میگه دلتو ...

اره به خدا به نظر من تو مقصری حساس نباش به خدا درست میشه من اینارو تجربه کردم که میگم اصلا وقتی داره با خواهرش صحبت میکنه تو این ور با شکلک قربون صدقه شوهرت برو ادا دربیار ناز کن بخند 

خودت ببین اونا چند سال باهم خواهر برادرن اخلاق هم و درک میکنن وبه هم وابسته ان شما نمیتونی نو شش ماه ...

شوهرم بارها گوشزد کرده ک همونجور ک خواهرش شوهرشو ددس داره اینم زنشو دوس داره متاسفانه خواهرش میگه شوهرم جای خود ولی اولویت تو باید من باشم ن زنت. انصافا شما اینو قبول میکنی؟ من پس چرا ازدواج کردم؟ من ک از ازدواج یه زندگیه خوب مدنظرم بوده. اگ اینا این طرز فکرشونه منو بدبخت نکردن؟ خدارو خوش میاد؟

چون وضعش خوبه نمیترسه .‌اتفاقا یه دعوای وحشتناک کردیم بماند چقد خانوادم بهم حرف زدن که تو زندگی بلد ...

وااا وضعش خووب باشه خب 😂😂🤣 من میگم یه کاری کن ترس از دست دادنت رو داشته باشه نه که ترس مهریه😂 تو برو یه دادخواست بده ببینه داره از دستت میده بترسه به خودش بیاد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
از خواهرش یاد بگیر زیاد هم به رابطه خواهر برادری توجه نکن فکرت و روی شوهرت متمرکز کن با دلش راه بیا ...

خیلی سعی کردم

اما دست خودم نیس بخدا

با چشام دارم می بینم سو استفادشو

می بینم بی محبتیشو

و اینک منو خراب میکنه با مظلوم جلوه دادنع خودش

من نمیتونم سکوت کنم

متاسفانه من صبور نیستم. فقط از خدا میخام اگ کارمایی وجود داره به این دختر نشون بده جوابه دله شکسته ی منو.

اینم بگم ک باردار بود دلمو شکوند رفتم سر خاک پدر مادرش که توو یه قبر دفن شدن زار زدم گفتم دخترتو ببین دلمو شکسته نامزدمم کنارم بود دو روز بعد بچشو سقط کرد. متاسفانه نمیفهمه آهع دله شکسته ی ادما دامن گیره. فقط میگه من ب پدرو مادرم رسیدم دلم بشکنه اه میکشم زندگیتون میسوزه

شوهرم بارها گوشزد کرده ک همونجور ک خواهرش شوهرشو ددس داره اینم زنشو دوس داره متاسفانه خواهرش میگه شو ...

میدونم چی میگی ولی شما هم نباید زیاد حساس باشی ولش کن بذار بیاد دخالت کنه بچسبه به شوهرت ولی تا کی میخواد این کارو کنه شما میری زندگی تشکیل میدی بچه دار میشی کم کن به خدا شوهرت خودش از دست خواهرش کفری میشه شما فقط با شوهرت مهربونی کن  فکرت درگیر زندگی خودت باشه به خدا  میبینی چه قدر زندگیت خوب شده  با حرفات من به این نتیجه رسیدم که خود شما هم خیلی رو خواهرش حساس شدی

وااا وضعش خووب باشه خب 😂😂🤣 من میگم یه کاری کن ترس از دست دادنت رو داشته باشه نه که ترس مهریه😂 تو ...

میگم که اینکارو کردم .‌خانوادم خیلی پشتم نیس یعنی تموم بخام کنم میگن‌تموم کن ولی با حرف مغزمو میخورن ایتم میدونه خانوادم قبولش دارن میگم طلاق میخام میگه کم ک نذاشتم مهریتم میدم اما طلاق نه مجبور میشی با دست دادگاه بیای خونم. یجورایی میدونه که هر بلایی سرم بیاره تا اخر مالکِ منه .‌منو یجورایی مال خودش میدونه . از یطرفم من از حرف فامیل و خانواده توو عذابم. نمبخام بینمون بی حرمتی پیش بیاد. باز واقعا دارم فک میکنم ب جدایی مخصوصا بعد از اینک منو یکبار کتک زد و لبم پاره شد .‌منو پدرمم نزده بود. ب خانوادمم نگفتم کتکم زده نخواسم خراب شع ذهنیتشون نسبت به همسرم

میدونم چی میگی ولی شما هم نباید زیاد حساس باشی ولش کن بذار بیاد دخالت کنه بچسبه به شوهرت ولی تا کی م ...

ممنونم از حرفای قشنگت اینو خواهرمم بهم میگه. بخدا کلی تمرین میکنم اما خیلی عذاب میکشم وقتی باز می بینم با بی معرفتی ازم بد میگه و شوهرمو برعلیه من میکنه.‌هنسرمم فک میکنه پدرشه میگه خداام پایین بیاد بیخیال خواهرم و حمایتام ازش نمیشم

از من به شما و تمام عروس های گل دنیا 😍 لطفا لطفا به هیچ عنوان بین رابطه شوهر و خواهر برادراش دخالت نکنید چون به ضرر تون تموم میشه...در عوضش با محبت ومهربونی درخواست هاتون مطرح کنید مسلما وقتی ببینه زنش حسودی نمیکنه اولویت اولش می شید....به عینه خودم تجربه کردم....با اینکه از خواهرشوهرم متنفرم ولی اصلا رو نکردم تا حالا....

تاپیک های دیگه ات رو خوندم 

دختر ساده نباش

تا جاز زخم و ورم هات هست برو دادگاه شکایت نزار دیر بشه و یک بچه هم همراه تو تو این زندگی بسوزه

شوهرت مشکل روانی داره و حل نشدنی

اگه ازش شکایت کنی مجبورش می‌کنند طلاقت بده چون شما تو اون خونه امنیت نداری

حق طلاق رو نداره

از طرفی مجبوره تمام و کمال مهریه ات رو بده 

بخاطر حرف مردم یک عمر زجر نکش

شوهر شما کاملا اخلاقش خوب بشه خانواده اش اجازه زندگی آرام و با آرامش به شما نمیدند

بهشون بگو شما راست گفتین خواهر و برادر واسه هم می‌مانند و اینم برادر شما برای شما 

حتی اگه همسر شما اخلاقشان تغییر کرد و خواهرشوهر تغیر کرد باز همسر خواهرشوهرتون واستون نقشه داره یعنی این زندگی جایی واسه آرامش نداره

یک ساعت دیگه ام واسه اقدام دیرهسریع تر اقدام کن