2777
2789
عنوان

نامزدی که ادمو به پای خواهرش میده

5702 بازدید | 29 پست

دلم گرفته. من ۶ ماهه عقدم توو این مدت دخالت های خواهزشوهرم مریضم کرده. ن مادر داره ن پدر ک بزنه دهنش بگه ریش سفیدیو کنار بذار. شوهر کرده ولی همیشه ب نامزدم پیام میده ک اول خواهرت بعد زنت. خواهرو برادر برای هم می مونن . همسرم بیش از یک میلیارد بهش جهیزیه داده . پول رهن خونش . طلاش. یه خونه هم گردن گرفته بهش بده. خسته شدم. خیلی دخالت میکنه. شوهرشو توو دسش گرفته برادرشم میخاد. یکبار کتکم زده . نمیدونم چیکار کنم . ادعا هم میکنه عاشقمه. خستم. تموم کنم؟ ادامه بدم؟ اگ جدا شم خانوادم با حرفاشون نابودم میکنن. ازدواجم سنتی و فامیلیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدید به طلاق کن یا الکی برو یه دادخواست بنویس احضاریه بره براش خودشو جمع کنه بترسه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
گوه خوردع کتک زده . پتیاره 

دلم داره میترکه . ب کی پناه ببرم. برای خرید جهیزیم رفتیم ک توو راه کتکم زد چون باهاش حرق نمیزدم. خواهرش شهر دیگس که فامیلامون اکثرا اون شهرن من تهرانم. خسته شدم کلی موقعیت داشتم به غریبه ندادن. من فقط میخام بدونم من مقصرم؟ بخدا کم اوردم

بگو  اول همسرت بعد  خواهرت   نمیتونی  بسلامت

‌گفتم. میگه نه طلاقت میدم نه رابطمو با خواهرم قطع میکنم توو ش۶رشون یه دوطبقه ساخته یکیو خواس بده خواهرش. دامادشون زنگ بهش زده ک زنامون کنار نمیان جفت طبقه رو بمن بده خواهرشم بهش زنگ زد که  اره شوهرم درست میگه خلاصه قهر کردن چون شوهرم گف دیگه پررو شدید تما با چاپلوسی باز چسبید ب شوهرم الانم ول کنمون نیس بمن زنگ و توهین که تو نمیذاری بهم خونه بده.

دلم داره میترکه . ب کی پناه ببرم. برای خرید جهیزیم رفتیم ک توو راه کتکم زد چون باهاش حرق نمیزدم. خوا ...

بله مقصری زود جا نزن زندگی مشکلات داره باسیاست و مهربونی برو جلو وهیچ وقت قهر نکن حرفت و با سیاست بهش بگو

وقتی پدر و مادر فوت شدن‌، اون خونه و جهیزیه و طلا و ... احتمالا ارث خواهرشوهرته وگرنه شوهرت از کجا آورده این همه به خواهرش بده ؟ بنظرم به اینجور چیزا کار نداشته باش . 

ولی در مورد دخالت تو رابطه ی خودت و همسرت و بدتر از همه کتک زدن همسرت کاملا حق داری

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
به نظر من یه مشاوره برو تا راهنمایی بکنن وبا سیاست پیش برو با صبر و حوصله وبه مرور زمان درست میشه من ...

بخدا پیر شدم. بخدا دختر کمی نبودم. همسرمم ادم کمی نیست . جدا از خواهرش یه خونه با تمام امکانات ب برادرش داده میگه برادر بزرگم جای پدرشونم ک نیست. پدرم اینارو بمن سپرده. برای عقد برادرش کل هزینشو داد برادرش یه نامزدی ناموفق داشه ک کل مهریه ی نامزدش توو عقد بودنو شوهر من داده. یجورایی تمام مسئولیت به شونه ی همسرمه. تهشم ب همه میگن حقمونه ما شخرستان مراقب پدر مادر بودیم این تهران کار کرده. الان ک پدر مادر فوت شدن  باید بما بده هر چی داره

وقتی پدر و مادر فوت شدن‌، اون خونه و جهیزیه و طلا و ... احتمالا ارث خواهرشوهرته وگرنه شوهرت از کجا آ ...

ن اصلا . از پدر هیچی نمونده. اینا سه تا خواهر برادر ناتنی ام دارن. همسر من خیای خودشو دخالت میده. تووو یکسال هشت میلیارد خرج کرده. قبل عقدمون. پدر روی زمبن بوده هیچ کدوم یه ریال هزینه نکردن . شوهرم چون وضعش خوبه چسبیدن بهش. من اوایل میگفتم خدا خیرت بده خیلی ام پشت همشون بودم اما کم کم گفتن تو برادرمونو گرفتی و نمیذاری عین قبل همه چیشو بما بده

‌گفتم. میگه نه طلاقت میدم نه رابطمو با خواهرم قطع میکنم توو ش۶رشون یه دوطبقه ساخته یکیو خواس بده خوا ...

تماس و پاسخ نده شوهرت دوست داره ابن تویی که باید راهش و پیدا کنی خواهش میکنم دوست عزیزم قدر زندگیتو بدون اگه شوهرت ادم سالم و کاری هست با هاش راه بیا سنگ جلو پاش نباش همراهش باش حتما موفق میشی 

بله مقصری زود جا نزن زندگی مشکلات داره باسیاست و مهربونی برو جلو وهیچ وقت قهر نکن حرفت و با سیاست به ...

سیاست و دوروویی بلد نیسم. برخلاف خواهرش. روز تولدش خواهرش همش پیام . در حالیک ما برای خرید جهیزیه رفتیم قشم  منو اصلا نپرسید خواهرش ولی همش خودشو لوس میکرد داداش جون چشم نخوری استوری نذار از جاهایی ک میری چشم میخوری. من مادر شوهرو پدرشوهر ندارم ک نوازشم کنن. یه خواهرشع که منو زجر میده یه برادر بی عرضه داره ک فقط ساپورتش باید کرد حتی عروسی و طلای زنشم ما باید بگیریم سه تا ناتنی ام هستن ک اصلا دخالتی ندارن. نمی بینمشون. من خیلی تنهام