2777
2789
عنوان

اونایی ک پسر دم بخت دارین میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید چنین چیزی در جلسه اول مطرح بشه. اصلا چیز مهمی نیست

چرا شاید واقعا ترک پوستی شدید داره ک‌پسره بعدش بدش بیاد از اول خوب کاری کرده ک‌گفته نزاشته جلوتر بگه خدا پدر شو بیامرزه

چی. بگم ی بار تو عقد جدا شدم سر این موصوع دیگه میترسم کلی خاستگار رد کردم از طرفی دلم نمیخواد بیان ...

وای خدایا بمیرم برا دلت 

عزیزم برات خیلی مسئله بزرگی شده درصورتی که اصلا مهم نیس 

انقدر خودت اذیت نکن میفهمم خیلی می‌ترسی 

شُکر که بدتر از این نشد 😄
چرا شاید واقعا ترک پوستی شدید داره ک‌پسره بعدش بدش بیاد از اول خوب کاری کرده ک‌گفته نزاشته جلوتر بگه ...

نگفتم ک تصمیم دارم بگم

اخه الان پسرا همش ظاهر مهمه براشون😞

از طرفیم. میترسم بیان جلو ولی. بعد سرکوفت بزنن😔

[QUOTE=330334574]چی. بگم ی بار تو عقد جدا شدم سر این موصوع دیگه میترسم کلی خاستگار رد کردم از طرفی دلم نمیخواد بیان ...[/QUOTEیعنی همسر سابقت با ترک پوستت مشکل داشت؟😑

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

[QUOTE=330334574]چی. بگم ی بار تو عقد جدا شدم سر این موصوع دیگه میترسم کلی خاستگار رد کردم از طرفی د ...

اره، با همه چی وسواس فکری داش

ولی خب حس میکنم بیشترش ترک پوستی بود😞

اخه حالا فکر میکنه چه مشکل عجیبی داری 

اسیر شدما

کاش لاقل ی بیماری قلبی چیزی داشتم روم میشد بگم ب اون طرف

اخه این چ مشکلیه من بدبخت دارم

کل زندگیم تباه شد

اونم چون تو بچگی یهو چاق شدم کل بدنم ترک خورد😞😞😞😞😞😞

نگفتم ک تصمیم دارم بگم اخه الان پسرا همش ظاهر مهمه براشون😞 از طرفیم. میترسم بیان جلو ولی. بعد سرک ...

اها شما دختری من فکر کردم‌خانواده خاستگاری خوب کاری کردی اگرم بگی چون بعدا بدات درد سر میشه پسرا اهمیت میدن ب این‌چیزا اگ‌کم باش عیب نداده ولی خیلی زیاد باید حتما در جریان بزاریشون