monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 عنوان هر وقت خواستی گناه کنی اینو ببین😊 عبدالباسط جوری میخونه منصرف بشی 318 بازدید | 12 پست خدا رحمتش کنه بیامرزتش به حق این تلاوتش که خودمو بارها این فیلم ۶ دقیقه ای اروم کرده https://www.aparat.com/v/vmhjMفقط ۶ دقیقست زیاد وققتو نمیگیره اما همون چیزی رو میگه که شاید سال ها وقتمون رو براش هدر دادیم هممون 1402/12/11 | 20:27 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10817 چرا این فیلمو درست کردن؟یعنی خدا واقعا اجازه میده فرشته هاش مارو اینجوری پرت کنن تو آتیش و با نیزه بزنن؟آیه آرامبخش بود خیلی برام فقط فیلمو خیلی مسخره درست کردن 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
miss_zari عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 3281 من دیدم عزیزمامیدوارم خدا مارو تا نبخشیده از این دنیا نبرهدعای هرروز من همینه در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼
monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 چرا این فیلمو درست کردن؟ یعنی خدا واقعا اجازه میده فرشته هاش مارو اینجوری پرت کنن تو آتیش و با نیزه ... برا همین گفتم وقتی میخواین گناه کنین ببینینعزیزم این شامل همه نیستمایی که میدونیم گناه عذاب داره نهاونایی که عذاب رو انکار کردن اونا شاملشون میشه
monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 من دیدم عزیزم امیدوارم خدا مارو تا نبخشیده از این دنیا نبره دعای هرروز من همینه گناهان رو میبخشه خداامان از حق الناس😭😭😭
خداایاهیچی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3202 خیلی زیبا بود عزیزم🥺خدا عاقبت همگیمون ختم بخیر کنه🥺❤️🌹 خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 خیلی زیبا بود عزیزم🥺 خدا عاقبت همگیمون ختم بخیر کنه🥺❤️🌹 سلام فداتشم خوبی؟ چقدر کم پیدا بودی😅اره واقعا این فیلم رو میبینم از گناه کاملا منصرف میشم خدا وعده عذاب رو شاملمون نکنه انشالله
خداایاهیچی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3202 سلام فداتشم خوبی؟ چقدر کم پیدا بودی😅 اره واقعا این فیلم رو میبینم از گناه کاملا منصرف میشم خدا وعد ... سلام قربونت عزیزمکم سعادتیم🌹زیاد نمیام سایت گاهی میام ، تاپیک های کاربردی میبینم و میرم🌹🌷🌷 خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
خداایاهیچی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3202 سلام این چندتا رو اسکرین گرفتم منم دانلودش کردم🌹🌹استارتر مهربونم تاپیک های مذهبیت منم تگ کن🌷❤️ خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 سلام این چندتا رو اسکرین گرفتم الهی عاقبت بخیر باشی
monameh مدیر استارتر عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 6524 سلام قربونت عزیزم کم سعادتیم🌹 زیاد نمیام سایت گاهی میام ، تاپیک های کاربردی میبینم و میرم🌹🌷🌷 موفق باشی الهی😘😘😘