2777
2789
عنوان

اوناییکه ختم و چله برداشتن بگن

109 بازدید | 10 پست

چله بسم الله مجرب تره یا چله حق شناس؟

البته بگم که نمیتونم کامل ترک گناه کنم فقط به انید حاجت روایی دارم میخونمش

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو رو بردار اگر خیلی عجله داری انشاالله ک حاجت رواشی

نمیشه سختمه میرم سرکار صبح تا شب

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

چله بسم الله چطوره؟

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
چله بسم الله چطوره؟

هرروز یه تسبیح اضافه میکنی 

روز اول یدونه

روز دوم دوتا تسبیح

روز سوم سه تا اسبیح 

بسم الله الرحمن الرحیم

چله بسم الله چطوره؟

تا چهل روز که میشه چهل تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم باید لگی

ممنون بابت جواب

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

از چله ایت الله حق شناس خیلی ها حاجت گرفتن،حاجت های مهم.

شما هم بگیر انشاالله حاجت روا بشی❤️

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️