2777
2789

بار اولمه میخام بخرم تا حالا بیشتر از۳سانت نپوشیدم، مامانم میگه سختت میشه تو عروسی رقصیدن اینا، حالاموندم، بخرم یا نه؟ 🤔

اگه عادت نداری آره سخته.

به قطر پاشنه هم بستگی داره. مجلسیا‌ چون اکثرا پاشنه خنجری هستن سخت‌تره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه روش بند باشه و پاشنش باریک نباشه میتونی 

من خودم با پاشنه بلند نمیتونم برقصم راهم نمیتونم درست برم😂

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
نه خنجری نمیگرم، از اونا میترسم😅

اگه تجربه نداری روزی چند بار تمرین کن باهاش راه برو😅 الان اکثر عروسا هم ندیدم پاشنه دار بپوشن. برای رقص سخته کتونی میپوشن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگه روش بند باشه و پاشنش باریک نباشه میتونی  من خودم با پاشنه بلند نمیتونم برقصم راهم نمیتونم ...

ببین نگاه که میکنم از دور میگم چیزی نیس میشه پوشید 😂حالا نمی دونم چطور بشه

اگه تجربه نداری روزی چند بار تمرین کن باهاش راه برو😅 الان اکثر عروسا هم ندیدم پاشنه دار بپوشن. برای ...

من عروسیمم میخام پاشنه بلند بپوشم اما لژدار، اونام سختن راه رفتن باهاشون؟ 

من با ۱۲سانت هم رقصیدم 

اما هفت سانت یه مقدار تمرین کنی اوکیع برامجلس

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

من ادمیم اصلا نپوشیدم براعروسیم گیر داده بودم که باید هم قد شوهرم بشم رفتم یه ۱۰سانتی برداشتم روز عروسی دونفر اینور اونورم دیتامو گرفته بودن بتونم راه برم🤦‍♀️باهمونم قدم به سوهرم نمیرسید دیگه هم اصلا نپوشیدمش🤭

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍