2777
2789
عنوان

اگه شما بودین چیکار میکردین؟

758 بازدید | 51 پست

بچه ها من و شوهرم تو یه شهر غریب دور از خانواده زندگی می‌کنیم و من تا جائی که یادم میاد مشغول بزرگ کردن دو تا بچم بودم و شده بودم یه زن افسرده ی تنها

از پارسال با یه اکیپی دوست شدیم که آخر هفته ها یا دو هفته یک بار با هم جمع میشیم حالا یا پانتومیم یا مافیا .. بازی میکنیم و روحیم خیلی بهتر شده،تقریبا ۴،۵ خانواده ایم،چند باری هم مسافرت رفتیم با هم،تو جمع ما یه نفر آقا مجرد هم هست ولی بقیه متاهل،بعد این آقا خیلی بگو بخند میکنه با خانوما،ولی واقعا هیچ منظوری نداره،چون خونه باغ داره و ما اکثرا تو باغ ایشون جمع میشیم،اینطور صمیمی شدیم

الان شوهرم به حدی رو این آقا حساس شده که میگه اگه یه جا جمع شدیم نباید اصلا بگو بخند کنی،شدیییدا روش حساس شده طوری که کلا چشمش به حرکات منه،و این خیلی عذابم میده،به نظر شما حق داره در این حد دخالت کنه؟چند باری هم خواسته کلا این جمع رو بذاره کنار،من نذاشتم چون واقعا باهاشون حالم خوبه

تیکر به وقت سزارین

همین طور ما زنا میتونیم از رو رفتار یه زن  بفهمیم به شوهرمون چشم داره  وممکنه اتفاقی بیوفته

مردا هم حتما خودشون  بشناسن متوجه یه چیزایی بشن

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

همین طور ما زنا میتونیم از رو رفتار یه زن  بفهمیم به شوهرمون چشم داره  وممکنه اتفاقی بیوفت ...

یعنی بهم اعتماد نداره؟من میگم گیرم اون آقا واقعا همینطوریه که شوهرم میگه،پس من چی؟پس بهم شک داره دیگه

تیکر به وقت سزارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بهم اعتماد نداره؟من میگم گیرم اون آقا واقعا همینطوریه که شوهرم میگه،پس من چی؟پس بهم شک داره دیگ ...

نه شک نداره 

فقط روت حساسه دوستت داره میترسه از دستت بده

ینی بهتر بگم خطر حس کرده واسه زندگیش

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

دیگه چون خیلی سوخ و سنگه و دور ور  زناس حساسه نمیشه بگی حق نداره,بلاخره عزیزم شوهرته فقط فک کن تو جای اون بودی و یه دختر مجرد لوندی میکرد جلو شوهرت ،به خدا یه هفته دوام نمیاوردی میکشیدیش بیرون ،

از این معاشرت‌ها خوشم نمیاد بنظرم عاقبت خوشی نداره

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262

حق داره از این دوره زمونه باید ترسید شما هم سعی کن محتاط تر باشید اعتماد شوهرتو‌جلب کن فکرشو بکن اگه برعکس بود و یک خانم مجرد تو اکیپ بود و بگو بخند میکرد حتما حساس میشدی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

هیچوقت دلم نخاسته با دوست جماعت قاطی بشم.........................فقط فامیل.......یا تنهایی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یعنی بهم اعتماد نداره؟من میگم گیرم اون آقا واقعا همینطوریه که شوهرم میگه،پس من چی؟پس بهم شک داره دیگ ...

اگه راضی هستی یه زن با همسرت شوخی و بگو بخند شدید کنه حق نداره، اگ ناراحت میشی شما حق نداری

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
نه شک نداره  فقط روت حساسه دوستت داره میترسه از دستت بده ینی بهتر بگم خطر حس کرده واسه زندگیش

امروز از صبح تو خونمون دعواست🥲،از اینستامم کلا زد پاکش کرد،برا عید قرار مسافرت داشتیم اونم یا باید کلا لغو شه،اگرم برم مطمئنم به اعصاب خوردیش نمی ارزه

چهارشنبه سوری دعوتمون کردن،یا باید برم و دعوای بعدشو به جون بخرم،یا تنها بشینم تو خونه

تیکر به وقت سزارین