2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات کنکوری ها🌻

812 بازدید | 38 پست

سلام،من مدتی خواننده ی خاموش بودم،امروز برای این عضو شدم که اگر کمکی از دستم بر میاد انجام بدم،چون از لحاظ روحی به حال خوبی که کمک کردن بهم دست میده احتیاج دارم،با این پیش فرض که من خودم هم دانش آموز پایه دوازدهم هستم،سوالات مشاوره ای رو میتونید بپرسید و تا حد زیادی اطلاعات دارم هر جا هم که پاسخ دادن برام مبهم بود از مشاور تحصیلیم میپرسم و بهتون اطلاع میدم،ایشون از مشاوران سرشناس کشور هستند پس خیالتون از بابت صحت پاسخ راحت باشه:)

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

نام‌کاربریم رو واسه ی انگیزه ی خودم به این شکل قرار دادم وگرنه دانش آموزم:/

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه

تجربی

عزیزم یکی از دوستام خیلی باهوشه از الان بخونن روزی ۱۸ساعت قبول میشن پزشکی خیلی تلاشگره

سلام،بستگی به پایه ی درسیشون داره،اگر ممکنه اطلاعاتی از پایه درسیشون بفرمایید که دقیق تر راهنماییتون کنم🌻

سلام به نظرتون با ۵۵۰۰ قلمچی آموزش ابتدایی فرهنگیان میارم؟ انسانی ام 

ببینید تراز و آزمونی که مهم و معیار هست آزمون های جمع بندی هست،تلاش کنید که جمع بندی مناسبی داشته باشید،پیش روی دروس رو تا پایان اسفند پیش ببرید و با مرور و بازیابی و جمع بندی مناسب تراز و درصد ها رو افزایش بدید،دروس اختصاصی فرهنگیان هم به شکل روتین شبانه در برنامه ی درسیتون قرار بدید،موفق باشید خانم‌معلم آینده🌻