2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات کنکوری ها🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 38 پست
سلام،بستگی به پایه ی درسیشون داره،اگر ممکنه اطلاعاتی از پایه درسیشون بفرمایید که دقیق تر راهنماییتون ...

زمینشو همیشه صد میزنه زیستم ۶۰ حدودی بقیه درساشم در حد ۲۰

کاربری دست دو تا دوسته

بدون کنکور هم میشه رفت دانشگاه پس چرا همه خودشونو به آب و آتیش میزنن برای کنکور

واقعیت رشته های پر طرفدار شرط اصلیشون کنکور و معدل هست،برای همین افراد علاقه مند به این رشته ها کنکور رو هم مد نظر قرار میدند🌻

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادوستم میپرسم

باتراز۵۹۰۰قلم چی رشته انسانی

برافرهنگیان امیدهست

بنظرت میشه 

منطقه۳ اینجاتوشهرستانم زیر۲هزار۱۸۰۰اینامیگیره 

رتبه بیشتربرامون مهمه که میشه امیدوارشدالآن یه مدت خیلی استرس داره پیشنهادمنکه اینه مشاوربگیره امالجبازنمیگره

من امیدم خیلی کمرنگ شده و ساعت مطالعم پایین اومده به مشاورم تو برنامم دروغ گفتم و عقبم 😔 هعی

بانوی مستقل و موفق،مشاور برای کمک به شماست،قرار نیست ایشون شما رو تهدید کنند لطفا به اوضاع سابق برگردید و جبران کنید،اگر باهاشون راحتید بهشون اطلاع بدید که برنامه ی جدید بدن،اگر تا الان خوندید بازیابی کمک فراوانی به شما میکنه،فرصت جبران هست اما از دستش ندید🌻

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
سلام من رشتم معماریه تو دانشگاه میتونم برم نقشه کشی؟

سلام عذرخواهی میکنم،رشته ی من تجربی هست،اطلاعات دقیقی ندارم🙏🏻🌻

بدون کنکور هم میشه رفت دانشگاه پس چرا همه خودشونو به آب و آتیش میزنن برای کنکور

هیشکی نمیدونه که بدون کنکور میشه رفت دانشگاه 😍

اونی که خودشو به آب و آتیش میزنه واسه رشته تاپ ، قطعا رشته اش و بدون کنکور نمیشه رفت

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕
بنظرت ی ادم باهوش با چند ساعت درس خوندن میتونه مهندسی ی دانشگاه خوب رو توی تهران بیاره رشته ریاضی ب ...

هدفتون کنکور ۱۴۰۳ هست؟اگر شرط معدل نبود قطعا میگفتم پایه ی صفر هستید پس بگذارید کنکور ۱۴۰۴ اما با تلاش درست و صد البته توجه فراوان به معدل میتونید پیشرفت کنید،اما لطفا امروز و فردا نکنید،مباحث پر تست خیر و معدل میتونه به شما کمک کنه،مثلا برای ریاضی مباحث پر تست مثل تابع،مثلثات،حد و پیوستگی رو بخونید،ولی سراغ مباحثی مثل هندسه در اولویت اول نرید

مشاورت کیه فصولم 😂

دقیق نمیتونم بگم اما از موسسه تاملند هستند😅🌻

زمینشو همیشه صد میزنه زیستم ۶۰ حدودی بقیه درساشم در حد ۲۰

پس زیستشون صفر نیست و خیلی خوبه،لطفا بهشون توصیه کنید شرط معدل رو جدی بگیرند به خصوص فارسی و عربی،برای دروس دیگه مباحث تست خیز رو مسلط بشن،این عناوینی که مینویسم رو بهشون توصیه میکنم برای کنکور

شیمی:کل دوازدهم(برای نهایی هم خیالشون راحته،اما اگر بازم میخوان حذفیات داشته باشن شیمی دوازدهم فصل ۲ و ۳،شیمی یازدهم فصل ۱ و ۳،شیمی آلی،حفظیات دهم)

فیزیک:فصل ۱،۲،۴ دهم

فصل ۳ یازدهم

فصل ۴ دوازدهم

ریاضی:تابع مثلثات آمار هندسه تحلیلی(پایه نه)موفق باشید🌻

به عنوان یکی که تو قلمچی بوده بهتون میگم گول تراز هاشون نخورید

حرفتون رو تا حدی قبول دارم🌻

هدفتون کنکور ۱۴۰۳ هست؟اگر شرط معدل نبود قطعا میگفتم پایه ی صفر هستید پس بگذارید کنکور ۱۴۰۴ اما با تل ...

با چی بخونم؟ اگه بخوام هر قسمتو فیلم ببینم کلی طول میکشه چیزی رو سراغ دارید تو این تایم کم بشه جمع کرد همه ی اینارو؟ 

با درسنامه هم که آدم متوجه نمیشه 

البته برای خودم نمیخوام برای خواهرم میگم

پس زیستشون صفر نیست و خیلی خوبه،لطفا بهشون توصیه کنید شرط معدل رو جدی بگیرند به خصوص فارسی و عربی،بر ...

ادبیاتش حرف نداره من بهش میگم خدای ادبیات😂😂امید هست ک بتونه قبول شه؟

کاربری دست دو تا دوسته