2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم داره خیانت می کنه؟

431 بازدید | 26 پست

9 ساله ازدواج کردیم تابحال هیچ موردی ازش ندیدم حتی در حد چت

چند ماهه میلش به رابطه خیلی زیاد شده ولی من بچه کوچیک دارم شبا مثل جنازه میفتم با اصرار شوهرم هفته ای دو بار بیشتر نمی تونم میدونم نباید پسش بزنم ولی واقعا جون و توان ندارم هر شب هرشب... 

یه مدت خیلی غیر طبیعی مهربون شده بود بعد من یه سفر سه چهار روزه رفتم شهرستان ولی پسر 7 ساله م پیشش بود کوچیکه رو با خودم بردم و برگشتم بعد از یک روز دعوای خیلی بدی کردیم و الان دو روزه قهریم و دیشب و الان بی دلیل از خونه رفته بیرون 

شک به دلم افتاده نکنه با کسیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو تامین نکنی همین میشه

چون حالش بد بود نمیتونست، شوهرش باید خیانت کنه؟(فرضا)

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
واقعا هفته ای دو بار کمه؟ اون گناه داره من گناه ندارم؟ 

خب بعضیا گرمن کمه، 

گناه داری ولی خب مقصری برنامه ریزی کن هیچکس از زنی که شبا مثل جنازه بیوفته به هیچی اهمیت نده خوشش نمیاد 

پول بگیر ازش پرستار بچه بگیر 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

خب حق داره 

شما لطفا از تاپیک من برو بیرون خبر نداری بحثمون سر چی بوده چی میگی حق داره؟ دعوامون اصلا سر رابطه و این چیزا نبود که 

به خانواده م توهین کرد و دست روم بلند کرد حالا برم بگم غلط کردم؟ 

چون حالش بد بود نمیتونست، شوهرش باید خیانت کنه؟(فرضا)

ایشون داره میگه همیشه همینطور هستم 

بعضی از مردام که دیدی یا خیانت میکنن یا ... اره ! 

دیگه نیازه طبیعی هر آدمه باید تامین بشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428