2777
2789
عنوان

طلا خریدم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 51 پست
آخه خودش تو فاکتور هیچی نزده ، نه سود نه مالیات هیچی

تو فاکتور نمیزنن که کارمزد رو رو قیمت کای میزنن ایشون خوب حسابت کرده حتی دست دوم ولی بازن رو دلته برو خودش با ماشین حساب بهت میگه دیگه نهایت میگه فقط کارمزد گرفتم اونم ۲۰ درصده اینقد میشه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
آخه خودش تو فاکتور هیچی نزده ، نه سود نه مالیات هیچی

تو فاکتور که نمیزنن گلم..

ولی از من میشنوی استفاده کن و اعصابتو خورد نکن..من طلای نو زیر یه گرم خریدم ۷۰۰ تومن روش کشید.. کلی چونه زدم تا ۲۰۰ تخفیف گرفتم.. طلا گرمی ۲۴۰۰ بود ،چیزی که برداشتم یه گرم هم نبود.. از من۳تومن میخواست.. به زود ۲۸۰۰ دادم.. ۵۰۰ تومن به طلای زیر یه گرم دستمزد و اجرت و مالیات گرفت.. تو دستبندت دست دومه ، گردن اویزت نو هست.. نسبت به چیزی که از من خواستن از تو منصفانه تر خواستن..

جلو شوهرت هی بگی بدتر حساس میشه بعدازین حرف طلا بزنی میگه طلا ضرره.. نمیخره برات

استفاده کن لذتشو ببر..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم همینو میگم، بنظرت برم بهش بگم 

طلا رو ادم موقع نیاز میفروشه به یه دردش بزنه.. تعویض ضرره..

ایشاا.. بعد ازین پول جمع کن خواستی چیزی بخرش.. تعویض نکن..

طلافروشی ها میگن اگر یه طلا ۳،۴ بار تعویض شه پول کلش میشه سود واسه طلا فروش.. مثل العان شما که یک گرم و خورده ای ضرر کردی..چند بار تعویض کنی از 8 گرم و خورده ای به هیچ گرم میرسی🤪

والا من اگه میدونستم اینجوریه اصلا عوض نمیکردم

طلا رو تعویض کنی ضرره

بدی پرداخت و ابکاری کنن براق شه.. چند سوت کم میشه که ضرره

میشکنه میدی جوش بدن ممکنه تیکه شکسته رو بردارن.. که اگر سر در نیاری بهت نمیگن و ضرره..

فامیل ما زنجیر داد جوش بدن ۵سال پیش طلا ۳۰۰،۴۰۰ بود اندازه ۵۰ تومن از زنجیرش که شکسته بود بریده بود طلاساز.. اتفاقی همو دیدیم گفت بیا بریم طلامو دادم جوش بدن بگیریم.. ازش دستمزد جوش دادن خواستن.. گفتم پس اون قسمت خراب زنجیر رو بدید.. گفتن چیز خواستی نشد.. گفتم بزار ترازو.. ۵۰ تومن شد..انگار به پول الان ۵۰۰ تومن بشه.. انقدر فامیلمون دعام کرد گفت نمیدونستم..لعنتی ها ازش دستمزد برای جوش دادن میخواستن..

تو طلا فروشی خواستی بری قبلش اطلاعاتت رو بالا ببر که ضرر نکنی