2777
2789
عنوان

می‌خوام از مژه کارم شکایت کنم

646 بازدید | 20 پست

یعنی چی که اکستنشن تو یه هفته بریزه؟

باید حداقل سه هفته مثل روز اولش بمونه چس مژه تو چشامن نمونده هفته قبل پونصد دادم برای والیوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شکایت کن ولی خب هیچ نتیجه ای نداره و هزارتا دلیل میاره 

فقط پول و وقتت تلف میشه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زود حموم نرفتی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

وای من چرا دلم نمیاد ۵۰۰ بدم واسه یه ماه 

شکایتم کنی نتیجه نداره نهایت ۵۰۰ خرج کنی همون پونصد بهت بدن 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

بخاطر همینچیزاس ک نمیرم

حوصله اعصاب خوردی ندارم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مژه اکستنشن معلومه ریزش روزانه داره  و اینکه به مراقبت های شمام بستگی داره  کلش نه ولی ر ...

اره اینم خیلی مهمه ب رسیدگی شما بستگی داره نباید مستقیم اب‌ بخوره و…

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂