2777
2789
عنوان

جدایی چقد سخته....؟

350 بازدید | 27 پست

موندم میترسم از جدایی، ادم ترسویی نیستم اتفاقا جسورم هستم اما تو این مورد نه، میترسم از بعدش از اینکه نکنه پشیمون شم.... اما میدونم که تو این زندگیم خوشحال نیستم و حالم بده... جدایی شما چه طور بود؟ بعدش چه طور گذشت؟ راحت شدین یا نه؟ حرف بقیه اذیتتون کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب، بعدش افسرگی اینا نگرفتین؟

افسرده زیاد نه ولی تا یک سال کلا یه آدم دیگه بودم

هم خیلی چاق شدم هم کارای عجیب هیجانی میکردم انگار میخواستم خودمو تخلیه کنم. تهش خوب شدم

ولی حرف مردم خیلی آدمو آزار میده

نگاه از روی ترحم اطرافیان 

افسرده زیاد نه ولی تا یک سال کلا یه آدم دیگه بودم هم خیلی چاق شدم هم کارای عجیب هیجانی میکردم انگا ...

میشه بپرسم شوهرت چه ایرادی داشت؟ برا من کنترل خشم نداره دیوونه شدم دیگه حس زنانه ای برام نذاشته

به طور کلی بخوام جدایی رو تحلیل کنم 

بهتر از بودن با آدم سمی ایه که مسمومت میکنه و تر زده تو زندگیت 

ازاونجایی که خودم خودمو خیلی دوس دارم جدایی هام خیلی راحت تر شدن رفته رفته اولش خیلی سخت بود چون بالاخره آدم عادت میکنه ولی چون اهداف خاصی برای زندگیم دارم و مهمترینش شاد بودنه بعد از طی شدن دوره زمانی و تجزیه تحلیل کردن موقعیت دیگه هیچوقت به طرف فکرم نمیکنم چون لیاقت نداره 

و به زندگیم، حال خوبم و شادیم میپردازم 😍♥️

کتاب هنر شفای زندگی رو پیشنهاد میکنم صوتیشو گوش بدید یا بخونید خیلی کمکتون میکنه 

چه آزاری بابا اینا تصورات خود آدمه 

تصور چیه 

مثلا مادربزرگم هی نگاهم میکرد آه می‌کشید بغض می‌کرد

هر کی می‌رسید نصیحتم میکرد چرا عجله کردی و...

البته منم دهن همشونو بستم ولی یه مدت اسیر بودم