2777
2789
عنوان

ذکر مجرب برای فروش چیزی

340 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

شدیدا و سریع به پول نیاز داریم و امسال شوهرم ورشکست شد یه جورایی.و واسه ادامه ی شغلش مجبوریم ماشین مون رو بفروشیم.بچه ها گفتند آیه ۴۱و۴۲سوره بقیه رو بنویسم بذارم داخل ماشین زودتر فروش میره.کسی تجربه داره؟و اینکه من اصفهانم و اگه کسی رو سراغ داشتید بهش معرفی کنید ممنون میشم

ماشینتون چیه؟؟؟

سراتو هست 

باورم نمیشه شبی دوتا ایه سوره بقیه رو‌نوشتم‌گذاشتم توش یه مشتری پیدا شد نیم ساعت بعدش و قراره فردا صبح بیاد ماشین رو ببینه توکل بخدا ببینیم چی پیش میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ ❤نه منظورم اینه همونجا ک این ایه رو نوشت گذاشت بعدش ب راحتی ماشیناشون فروش رفت یانه؟ چون دنبال ذ ...

خب شمام همون ایه رو کی اسی گفتن رو بنویس خاک کن تو اون زمین ..انشاالله ک بفروشید ...باورت میشه منم دنبال اینم یکاری کنم شوهرم از خر شیطون پیداشه خونه بخریم ..میتونه ها ولی الکی میگع پول ندارم خاکبرسر

خب شمام همون ایه رو کی اسی گفتن رو بنویس خاک کن تو اون زمین ..انشاالله ک بفروشید ...باورت میشه منم د ...

ان شاالله عزیزم 

وای هرطور شده شوهرتو راضی کن خواهر 

آشنای ما بنگاهی هست 

میگه اگه میخواین خونه بخرین الان دقیقااا وقتشه

میگه ملک ها رکوده 

وای اگه رشد کنه بد رشد میکنه و خیلییی میره بالا

و در اخر امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره😘❤