2777
2789

سلام بچه ها من دوستله ازدواج کردم بچه دار نمیشم خودم تبلی دارم اونم چون تپلم  میگن اگه لاغر کنم خوب میشه 

خودم دیروز رفتم عکس رنگی رحم و هیچ مشکلی نداشتم  

ولی مشکل اصلی همسرمه که حرکت اسپرم صفر هست 

و شکل ۲ زده  کیفیت یا همون زنده موندن اسپرم خیلی پاینه حالا بهمون گفتن ای وی اف کنید ۳۰الی۴۰میلیون در مرکز خصوصی میشه بدون تایین جنسیت و فقط هزینه تخمک کشی و طزریق  حالا هزینه های دارو ها که بماند میگن هزینه یه امپول فقط ۱۷میلیونه  دولتی رو نمی دونم چنده زنگ زدم جواب ندادن ولی هر کسی میره دولتی تو شهر ما جواب نمی گیره میاد خصوصی اگه اهل تبریز تهران هستید و مرکز معتبر سراغ دارید برام شماره تماس دکتر یا مرکز تونو بزارید چند نفر گفته بودن رهبری رایگان انجام میده ولی نع سایتی بود نع چیزی من همسرم معلمه ماهی ۹ تومن در میاره هست تومن قسط میده تا حالا برای ازمایشات و عمل واریکوسل و دارو هاش خیلی هزینه کردیم دیگه نمی دونم چیکار کنیم میخوایم ماشینمونو بفروشیم ترو خدا اگه جای معتبر سراغ دارید بگید ما تنها دارایمون ماشینمونه اونم ۲۳۰ میلیون بر می دارن  بخاطر پول کمش می خوام بار اول که انجام میدم بگیره مر کز معتبر برم چون پول ندارم برای بار بعدی 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تبریز و تهران جای دولتی سراغ دارید بگید زنگ بزنم هزینشو بپرسم اونقدر نا امیدم نمی دونم چی کار کنم دکتر گفت فقط ای وی اف باید انجام بدی اونم ۳۰ درصد احتمال داره بگیره

الهی خدا به حق ماه منیر بنی هاشم دامنتو سبز کنه به دلم افتاده بچتون دختره الهی نامدار باشه غصه نخور و استرس نداشته باش جوری برو برا درمان که انگار همه چی جواب داده با شک و تردید نرو 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
دولتی رایگان انجام میدن؟

نه ولی هزینه خیلی کمتر میشه بیرون تقریبا ۷۰ تومن هزینه داره شاید دولتی حدود ۱۵ تومن بشه با انتقال و دارو که این مبلغ رو دوستام گفتن هزینه کردن از خودم نمیگم

دوستای من هر کسی دولتی جواب نگرفت رفت خصوصی کلی هزینه کرد اونجا هم جواب نگرفت برا همین میگم اول دولتی رو امتحان کنه

نه ولی هزینه خیلی کمتر میشه بیرون تقریبا ۷۰ تومن هزینه داره شاید دولتی حدود ۱۵ تومن بشه با انتقال و ...

جدی ۷۰؟ فکر میکردم ۲۰۰ میلیونی خرجش میشه🤔

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

دخترالینک گروه تلگرامی دوست داشتین عضوبشین ازتجارب همدیگه استفاده کنیم لینک روکپی کنیدوتوتلگرام جستجوکنید توگروه پرو.کسی گذاشتم دیگه لازم نیست بافیلتروصل شین

https://t.me/o2sh