2777
2789
عنوان

خیلی غصه خوردم

347 بازدید | 11 پست

بیستم عروسی دوستمه، میخواستم لباس کرایه کنم دیدم بقیه میگن لباساشون کثیفه، پوست منم حساسه خیلی، پشیمون شدم، تازه قیمت ها هم بالا بود، لباسای معمولی از ۵۰۰ به بالا...

خریدش هم که یکی دو میلیون به بالا، همیشه واسم سوال بود خانم هایی که از یه مزون خاص همیشه خرید میکنن چه حسی دارن، نگید که چرا به این چیزا فکر میکنی، آخه هیچ وقت تجربش نکردم که دستم باز باشه واسه این که واسه خودم لباس بخرم، حسرت شده واسم از بچگی دلم گرفته دخترا، درکم می‌کنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لباس مجلسی دارم قیمت پایین خواستی بیا چک کنم ببینم مونده یا نه قیمتش نهایت ۵۰۰ میشه دارم قیمت بال ...

من سایز بزرگم عزیزم، ۴۶ ۴۸...

قربونت عزیزم راضی به زحمتتون نیستم

قیمتاشون بالاست، اگه لباس خوب بخوای یه تومن به بالا، لباسای زیر یه تومن شون هم نمی‌صرفه با اون قیمت ...

من که یا خودم لباس میدوزم برا خودم خیاط نیستم فقط برا خودم لباس میدوزم یا از خواهرام قرض میکنم 

من که یا خودم لباس میدوزم برا خودم خیاط نیستم فقط برا خودم لباس میدوزم یا از خواهرام قرض میکنم 

خوش به حالتون عزیزم، من خانوادمم وضع مالی خوبی ندارن، سایزمم با خواهرم فرق داره🥲 تازه مثل شما هنرمند نیستم خیاطی بلد نیستم

میفهمم عزیز دلم 

میدونی شاید خیلی ازونا میتونن لباس برند بخرن، ولی توی حسرت ی خواب آرومن

شاید سخت ترین روزا رو میگذرونن

شاید اتفاقاتی براشون افتاده که به ذهنت خطور نمیکنه

شاید بیماری جسمی روانی دارن

از چیزایی که داری لذت ببر قشنگم، از همین که میتونی بیای گوشیو بگیری دستت بنویسی لذت ببر، همین که حتی میتونی به فکر کرایه لباس بیفتی

چون شاید برای بعضی ها همون کرایه لباس هم آرزو باشه 

شکر کن برای اون چه که داری

دست از مقایسه خودت با دیگران بردار 

لباس هم بگیر بذار یکی دو روز بمونه هوا بخوره ، بعد بپوش

هر ویروسی میکروبی باشه از بین می‌ره از روی پارچه بعد چند روز

میفهمم عزیز دلم  میدونی شاید خیلی ازونا میتونن لباس برند بخرن، ولی توی حسرت ی خواب آرومن شاید ...

مهربون مجبور شدم، چون وسواسم و خودمو راضی کردم واسه کرایه لباس، دو جا رفتم با ۲۰۰ لباساشون به درد نمیخورد، همه به درد بخور هاشون بالای ۵۰۰ بودن😔

مهربون مجبور شدم، چون وسواسم و خودمو راضی کردم واسه کرایه لباس، دو جا رفتم با ۲۰۰ لباساشون به درد نم ...

میفهمم، منم وسواس تمیزی دارم

ولی از بابت پارچه اگر چند روز باد بخوره اوکی میشه

اگر عرق هم نکنی ک لباس خیس نشه دیگه عمرا هیچ مشکلی نداره