2777
2789
عنوان

نجابت

145 بازدید | 7 پست

نجابت خیلی مهمه چه برای مرد چه برای زن منظور معنی سنتی و قدیمیش نیست اینکه هر شخصی برای خودش طبق ارزش های شخصیش  چهار چوب داشته باشه هر کاری تن نده ‌.هر جایی نره با هر کی رفت و آمد نداشتع باشه و از اینجور حرف ها......منبع متن نمیدانم😬

بهترین خودت باش

موافقم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک طلایی

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

👏👌👏👌

نجابت هم تو رفتار هم تو گفتار هم تو عمل 

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

من ادم خلافکار دیدم ادم سو استفاده گر دیدم ادم پر رو دیدم بیشتر بهشون احترام میزارن کلا جامعه  ادم اروم و سر به زیر رو قبول نمیکنه  ادمی که به هر قیمتی حقشو بگیره حتی با کار خلاف و زرنگی. و جالبه اینجور ادمها خیلی خوش شانسن بابای من یه همکار داشت براش یه پیراهن  خریده بود اندازش نبود بهش پس داد یه همکار پر رو و سو استفاده گر و تیز بین از دور نگاه میکرد اومد جلو با چه ترفندی اون پراهن رو گرفت برداشت واسه خودش . بابام میگه زندگیش خیلی خوبه با اینکه ادم سواستفاده گریه. منم قیافش رو دیدم خوشتیپ  و عین پولدارا زندگی میکنه ببین ادم حجب و حیا دار تو جامعه ما دووم نمیاره ادم زرنگ و سو استفاده گر میتونه دووم بیاره