mmanmahsa مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 عنوان پسرم ۴ روزه تب داره دکترم بردم دوتا چرک خشک کن داره خوب نمیشه چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 44 پست ویروس جدید 1402/12/11 | 03:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یورونا عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 271 اگه خیلی حالش بده ببرش بیمارستان اطفال اسرار کن دکتربراش آزمایش بنویسه جوابش دو ساعته میاد اگه خدایی نکرده شدتش زیاد بود بستری میکنند اگرم نبود که از نگرانی درمیای
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 آره والا....دقیقا سه هفته س نرفت ..پیش دبستانیه ...مایعات زیاد بده و دکترش گفت بخور سینه ش خیل ... منم تا دیدم موج مریضی زیاده نزاشتم بره پیش دبستانی الان دوهفته نرفته ولی بلاخره گرفت
هددی۴۵۶۷۸۹۰ عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 64 پسر منم همینه دوبار بردم دکتر امشب گمونم تو خواب تشنج کرد تبش خیلی بالا بود باید ببرم مغز و اعصاب قبلا سابقه داشته فقط دعا کنید برام تشنج نباشه خیلی نگرانم و استرس دارم برام دعا کنید
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 اگه خیلی حالش بده ببرش بیمارستان اطفال اسرار کن دکتربراش آزمایش بنویسه جوابش دو ساعته میاد اگه خدایی ... باید صبح ببرم چون یه بچه دیگم دارم کسی ندارم بزارم پیشش الان
baharan123 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2001 ۶ سالشه تا حالا اینجور مریض نشده بود انگار یه چیزی تو گلوش بمونه عفونت کنه اونجوره بچه تر بود اینجور ... دکتر نبردیش؟ اگه چهار روز فقط تب داره ببرش دکتر شاید عفونتی چیزی عفونت ادرای اینا باشه ....اگه علائم سرما خوردگی نداره خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 پسر منم همینه دوبار بردم دکتر امشب گمونم تو خواب تشنج کرد تبش خیلی بالا بود باید ببرم مغز و اعصاب قب ... ای بابا ایشالا که تشنج نکرده نگران نباش متنفرم از تب
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 دکتر نبردیش؟ اگه چهار روز فقط تب داره ببرش دکتر شاید عفونتی چیزی عفونت ادرای اینا ... چرا معاینه کرد گفت گلوش چرک داره ولی نه ابریزش دهره نه سرفه نه عطسه هیچی
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 الان رو پامه تا میزارم زمین گریش بلند میشه که لرز دارم
یورونا عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 271 باید صبح ببرم چون یه بچه دیگم دارم کسی ندارم بزارم پیشش الان عزیزم نگران نباش گلمایشالا همیشه سلامت باشید
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13269 تب بیشتر ۳روز باید آزمایش بده تا بررسی شه خدایی نکرده التهاب وارد خونش نشده باشه تب دست کم نگیرید کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 انقدر بالا اورد الان همرو که از صبح خرده بود بالا اورد این بالا اوردن نگرانم کرد
یورونا عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 271 الان رو پامه تا میزارم زمین گریش بلند میشه که لرز دارم یعنی آتیش میگیرم از مریض شدن بچه ها
mmanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 248 عزیزم نگران نباش گلم ایشالا همیشه سلامت باشید فدات شم
baharan123 عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 2001 الان رو پامه تا میزارم زمین گریش بلند میشه که لرز دارم آرا دختر منم خیلی لرز میکرد شدید ..تا الانی که ۶ سالشه هیچوقت اینجوری مریض نشده بود ....نگران نباش خوب میشه فقط نخواب تنشو چک کن ..من از خستگی چشام میرفت روهم بعد آلارم میذاشتم یه ساعت یه ساعت چک میکردم خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 22593 دوست خوبم الان اگر میتونی ببرش بیمارستاننگفتم درمانگاه چون نمیدونم کدوم شهری جای خوب هست ببری سرم بدناولا عفونت قطعا داره دوم اینکه برای لرز و تبش امپول بزنن توی سرمو حالت تهوع اش خوب بشه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥