2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ی سریع اینجوری شد فقط تب و لرز 

اول شدید میلریزد بعد یهو تبش میرفت رو چهل درجه دوباره همین جور چهار روز اینجور بود بعد چهار روز فقط فقط دماغش کیپ بود دیگه هیچ علائم دیگه نداشت همش منم نیگفتم نکنه عفونت خون داره نمی دونم چی بود لامصب

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
تهرانم ولی الان نمیتونم برم

صبح زود ببرش حتما بهترین بیمارستان

البته درمانگاه خوب هم هست همون درمانگاه هم ببری سرم اینا میدن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسر من چون تبش خیلی طولانی میشه ،دیگه دکتر همون روز اول براش چرک خشک کن تزریقی ودگزا میزنه وتازه  بعدش چرک خشک کن خوراکی هم میخوره ولی دیگه تبش کوتاه میشه ،وگرنه سابقه یازده روز تب ۴۰ درجه با انواع واقسام داروها ومسکن ها رو داره .

تشنج توخواب چه جوریه؟؟؟

برای بچه ها متفاوته شاید خفیف باشه و زیاد مشخص نباشه فقط دکتر تشخیص بده.اما من شکم زیاده چون دندوناشو محکم قفل کرد چشمشو باز کرد سیاهی چشمش رفت بالا 

بازم برام دعا کن چیزی نباشه خیلی نگرانم و استرسم زیاده 😭

فقط برامون دعا کنید.

برای بچه ها متفاوته شاید خفیف باشه و زیاد مشخص نباشه فقط دکتر تشخیص بده.اما من شکم زیاده چون دندوناش ...

انشالله انشالله که هیچیش نیس خدا خودش همه بچه هارو حفظ کنه واقعا این ویروسای جدید پدر بچه هارو درآورده

نگفتین به تل اعتقاد دارید؟ 

بله تل هست ولی ن هرکسی و هر روشی تل و اگه رد کنن عادت نمیشه در بیارن عادت میشه و کسی باشه با دست رد کنه ن فوت کردن بهتره .

به همچین کسی نشون بدید احتمالا داره پسرمنم میشد میبردم خوب میشد ولی الان خیلی وقته نمیبرم باید ببرم چون خیلی غذا گیر میکنه میترسم تل بشه

و مهمتر اینکه اون جاش که عفونت میکنه رو درمان کنید باز تل نشه . بعد تل تخم مرغ عسلی اون زرده اشو نیم پز بدید تا جاشو پرکنه بعدم تا ۴۰ روز رب عناب بدید عفونتشو ببره اگه اعتقاد داری و حوصله داری و واقعا میدی دستورشو بدم