2777
2789

🥲🥲🥲

مادر شوهرم خیلی خوبه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش من و شوهرم می‌گفت مرد نباید به زنش بگه چقدر پول داره اگه زن بدونه شوهرش پول داره همه رو میخواد خرج کنه گفتم بله اینا همه درس زندگیه داماد دار شدید بهشون حتما بگید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

وا همه مادرشوهر خوب دارن پس تاپیکای سایت برا منه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هیچی یعنی کاری نداره بری خونه اش بهت احترام میذاره نری چیزی نمیگی 

ی حالت هم داره اگه زندگیت بپاشه کلللا محو‌میشه انگار وجود نداشته من طلاق گرفتند انگار مرده بود وجود نداشت البته من این رفتار رو می پسندم اوایل خیییلی حرص خوردم فحش دادم الان ک سنم بیشتر شده درک میکنم خوبه آدم میانه رو‌باشه 

خیلی رو دست میزنه یه چیزایی میگه که واقعا عین. همونو پیش خودمون گفتیم ولی به اون نگفتیم 

یه بار یه حرفی شوهرم بهم گفته بود بعد این عوضی هم رفته بود رو دست زده بود دقیقا عین همون حرفو به شوهرم گفته بود و گفته بود که مامانم بهش گفته 

بعد شوهرم می‌گفت مامانت این حرفو زده حالا هر چی من قسم می‌خوردم باور نمی‌کرد می‌گفت چطور مامانم فهمیده اگه شما چیزی نگفتین حالا جالب اینجاست شوهرمم می‌دونه چقدر مامانش رو دست میزنه همیشه