وای راست میگی🥲🥲🥲چ گیری کردم اخه من تو چت چیز خاصی نگفتم بهش ک😢 میترسم بابامو بفرستم بره ...
وقتی کاری نکردی یا حرفی نزدی از چی میترسی؟؟؟؟ هیچ پدری پشت دخترشو خالی نمیکنه. ولی اصلا موضوع رو ب زنش یا کسی نگو فقط ی جوری لباسایی ک سفارش دادی بگیر و تموم. تا جایی هم ک میتونی اصلا اصلاااااا خودت تنهایی نرو واسه گرفتن لباسا. مشخصه ک اون ادم بد ذاتی هست ک با وجود متاهلی ب شما بوس میفرستع ممکنه واستون حرف هم درس کنه ب زنش بگه مثلا فیلم دوربینا ببین خودش هی تنهایی میومد زبون میریخت واسم شمارو متهم کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی کاری نکردی یا حرفی نزدی از چی میترسی؟؟؟؟ هیچ پدری پشت دخترشو خالی نمیکنه. ولی اصلا موضوع رو ب ز ...
وای دمت گرم چیزای بهم گفتی ک حتی فکرشم نمیکردم😔ولی بابای من پشتمو خالی میکنه خیلی شکاک و مریضه اصلا جرات ندارم این موضوع رو بهش بگم چون در هرصورت تو هرکاری من رو مقصر میدونه چون دخترم.🥲هعی