2777
2789
عنوان

شات پیام هاشو نشون زنش بدم یا نه؟😢💔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس این شرایطو ببینه اولین سوالی که به ذهنش میاد اینه که تو وسط زندگی دو نفر دیگه چیکار میکنی؟ یا حتما یه چیزی‌ میگی که اونم ایموجی بوس می‌فرسته دیگه

یا هم خودت خونه خراب کنی میخوای به زن یارو پیام بدی چی بگی!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

هرکس این شرایطو ببینه اولین سوالی که به ذهنش میاد اینه که تو وسط زندگی دو نفر دیگه چیکار میکنی؟ یا ح ...

اگه خونه خراب کن بود هیچوقت نمیخاست به زنش بگه چجوری میتونید انقد راحت تهمت بزنید وقتی هیچی از جریان نمیدونید

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
هرکس این شرایطو ببینه اولین سوالی که به ذهنش میاد اینه که تو وسط زندگی دو نفر دیگه چیکار میکنی؟ یا ح ...

وایییی 

ببین اون اقا تولیدی لباس دازه من ازش لباس میگیرم برای فروش توی انلاین شاپم

هرسری هم با بابام میرم اونجا😢

مثلا تشکر میکنم بابت اینکه مدل هازو برام فرستاده یهو ایموجی بوس میفرسته

من همچین ادمی نیستم ک زندگی کسیو خراب کنم🥲🥲🥲

دو بار دیده شماره رو چطور گیر اورده ؟ 

بلاک نمیدونی چیه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

وایییی  ببین اون اقا تولیدی لباس دازه من ازش لباس میگیرم برای فروش توی انلاین شاپم هرسری هم ب ...

اسی ما هم میگیم فقط بلاکش تموم بشه بره همین. با ی شکلک ابروی خودتو نمایش نذار میگن حتما سر سری باهاش داری ک اونم بهت بوس میفرستع .

خو بلاک کنم لباس سفارش دادم پولم ب باد میره😑

خو دختر جان مگه تو بی کسی؟؟؟. ب مادرت خواهرت یا پدرت بگو بره بگیرع . پول بره خوبه یا ابرو ریزی بشه؟؟؟ فک کن زنش هم شر درس کرد ک خانوم با شوهرم میحرفع رابطه داره میخوای چیکار کنی؟؟؟