2777
2789

چند ماهی بود کاهی زیر جناغ سینم سمت چپ درد میگرفت!میسوخت بعد خوب میشد یک هفته تو فشار عصبی بدی بودم دردش شروع شد البته یه درد گردشی که میزد به پشتم فاموتیدینو امپرازول خوردم با کلیدیوم سی بهتر شده حالا دوروزه هر چی میخورم انگار کاه خوردم ضعف معده شدید انگار معدم هیچی جذب نمیکنه به شدتم عاروق میزنم بعد میزنم انکار اروم میشم چیکار کنم؟!یکی بگه!

باید به پزشک مراجعه کنید. احتمال اینکه مشکل از قلب باشه وجود داره.

درد معده و قلب خیلی شبیه هم هستن و گاهی پیش میاد به همدیگه بزنن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قلبم نیست بعد درد خوب شد این ضعف چیه اخه

نمیخوام بترسونم ولی پدرم دو ماه بعد از بروز همین علائم که فکر میکرد رفلاکس معده هست دوتا سکته خیلی شدید رو رد کرد.

شما برید پزشک چک بشید بهتره. همین عاروق زدن گاهی زنگ خطر قبل از سکته ست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمیخوام بترسونم ولی پدرم دو ماه بعد از بروز همین علائم که فکر میکرد رفلاکس معده هست دوتا سکته خیلی ش ...

عزیزم من ضعف معده دارم میگم هر چی میخورم گرسنمه باز انگار صد سال هیچی نخوردم چه ربطی به قلب داره