2777
2789
من تناسخ رو قبول ندارم یکی از دوستای خودم تصادف کرد و تجربیاتی یادشه  دختر مذهبی ای هم نبود ک ...

دقیقا همینه من همسرم فوت شد ۲شب بعد فوتش جوری اومد به خوابم حس کردم واقعیته گفتم چرا لختی لباسات کو گفت برو ازخواهرم برادرم حلالیت بگیر  تا بتونم ازاین حالت درآم بهم گفت نمازبخون حجابتو رعایت کن نمی دونی اینجا چه خبره حتی شبهایی که براش قرآن می خونم قشنگ میاد به خوابم می گه جام بهتر شد دستت درد نکنه😔😔🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید اینکارو بکنن؟ چرا از خدا موجود وحشتناکی ساختید؟ شما خودتون تکه ای از روح خدا هستید آیا ترس ...

هوووووف اخیش واقعا نیاز دارم ی نفرروزی چنددفعه همینو بم بگه از استرس مرگ ک توذهنمه کمتربشه

دقیقا همینه من همسرم فوت شد ۲شب بعد فوتش جوری اومد به خوابم حس کردم واقعیته گفتم چرا لختی لباسات کو ...

من خیلی تحقیق کردم که فلسفه ی نماز خوندن چیه

باورم این بود که‌ خدا نیازی به نماز من نداره پس چرا باید بخونن

هر چند که خودمم همچنان پایدار به نمازم نیستم متاسفانه

ولی اگه راغب باشید بهتون میگم چرا باید نماز بخونیم

یا ابلفض همش واقعیه😂

مخصوصا سختی هایش😂از رگ گردن ب ما نزدیکتر است آبجی

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

من خیلی تحقیق کردم که فلسفه ی نماز خوندن چیه باورم این بود که‌ خدا نیازی به نماز من نداره پس چرا با ...

بگو من می‌خوام بدونم. ولی من فک میکنم اگه خدا نیازمند شکر گزاری ما نباشه ما نیازمند شکر گزاری  خدا هستیم چون ک با شکر کردن احساس دلگرمی میکنیم اینکه یکی هست تا بهش تکیه کنیم یکی ک پشت مون باشه برای همین برای خودمون و بهتر شدن شخصیت خودمون هم بهتره و میلی عالیه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

هوووووف اخیش واقعا نیاز دارم ی نفرروزی چنددفعه همینو بم بگه از استرس مرگ ک توذهنمه کمتربشه

از هیچی نترس 

وقتی میخوابی هم آرومی 

شبیه یه خوابه

اگه خوب باشی تو این دنیا

اگه‌وجودت برای بقیه خیر باشه مطمعن باش مرگ تجربه ی شیرینی هم هست