2777
2789

خانوما ما یک عروس داریم که دختر خوبیه با برادرم هم زندگیشون خوبه خداروشکر مشکلی ندارند. ولی مشکل من اینه که اصلا زیاد بهمون زنگ نمیزنه مثلا فقط تولدی یا مناسبتی مثل روز زن و..  باشه زنگ میزنه یا وقتایی که کار واجب داره .البته منم بهش زنگ نمیزنم حتی مناسبتها فقط برای تبریک تولد تماس میگیرم نه چیز دیگه

سالی چندبار به صورت دعوتی میریم خونه همدیگه.بقیشو خونه پدرم همدیگه رو میبینیم ماهی یک دوبار . اهل بی احترامی نیست خودشو نمیگیره با ما هم میگه و می‌خنده . شاغل هم هست بخاطر همین کم میبینیمش

حالا به نظر شما من حق دارم ازش دلخور باشم؟ عروس خالم اینا خیلی با دخترخاله هام جوره و بهشون زنگ میزنه زیاد . حس میکنم عروسمون میخواد فاصله داشته باشه از ما 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه 😐

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

من همون مناسبتها هم زنگ نمیزنم 

کلا از تلفنی صحبت کردن متنفرمممممم

چه فامیلای خودم چه شوهرم

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

طبیعیه ، همه مثل هم نیستن ، شاید توی خانواده و فرهنگ اونا عادیه ، شما زیادی خون گرم و صمیمی هستید انتظارت از عروست بالاس 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بیچاره وقت نمیکنه خب. من با اینکه شاغل نیستم شاید بگم با خواهر شوهرم سالی( ۱۰بار بگم زیاد گفتم) همو نمیبینیم سال به سالم شام نمیریم خونه هم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

توروخدا نگردید دنبال اینکه از کی دلخور باشید از کی دلخور نباشید این دنیا خیلی بی ارزشه

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

شاید بخاطر همین اخلاقتونه که میخاد دور باشه؟

ناراحت نباشیا رک میگم

وقتی حتی از ذهنت خطور میکنه که بخای بخاطر این موضوع ازش ناراحت باشی پس یعنی یه رفتارایی هم داشتی که عروس نمیخاد صمیمی بشع

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

اصلا حق نداری خوبه 

مثل من با خواهرشوهرام 

فقط ب زنداداشم خیلی زنگ میزنم گپ میزنیم ولی اون زنگ نمیزنه من بیشتر میزنگم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بین همون خوش و بش های اون عروس خالتینا کلی جر و بحس و اینام هست 

فاصله خوبه اصن تا یه حدی 

کافیه دیگ چ انتظاری دارین ازش بنده خدا شاغلم هست تازه خیلیم وظیفه شناسه همه چی تمومه دخالت نکنین