2777
2789

دوستام با دوست پسراشون میخاستن برن دیت به منم گفتن گفتم باشه میام اینا یه پسر دیگه اورده بودن منو اون باهم اشنا شیم پسره از ماشین پیاده شدددد خیلی خوب بود توقع نداشتم چشا سبز هیکلی قد بلند قیافع مردونه خوب...خلاصه تو کافع زیاد حرف نزدیم برگشتنی گفتن تو نشین پشت فرمون بده رضا بشینه 

هیچی دیگه ما تنهایی افتادیم تو یه ماشین 

هیچ حرفی راجع به رابطع اینا نزد گفت چند تا بچه این چی میخونی هدفت چیه چند شنبه ها کلاس داری همییین

پیاده شدنیم فقط گفت از اشناییتون خوشحال شدم 

شمارمو نگرفت 

الانم یه روزه هیچ خبری نشده ولی دوستاش هی تو کافع میپرسیدن خوشت اومده از رضا گفتم پسری بدی به نظر نمیاد...

دوستمم پرسید اون خوشش اومده از شهین گفتن اره اوکیه 

ولی...

ناراحت شدم نکنه زشتم یا حرفی زدم

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا دیگه خیلی سرسنگین یا خجالیته یا خوشش نیومده،  بخصوص که گفتی خوشگله خودش

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اینجور پسرایی با این مشخصات معمولا به درد رابطه نمیخورن چشم. همه دنبالشونه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇