2777
2789
عنوان

حس ششم رو باور دارین!؟

275 بازدید | 52 پست

بچه ها کسایی که حس شیشم هستن رو باور می کنید حرفاشونو مخاطب خاصی ندارم صرفا سوال شد برام چند درصد کسایی که تو این سایتن دنبال حس ششم هستن و حرفاشونو باور دارن

ترکمنم💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دوسال پیش با یه کاربری دیگه اینجا بودم یه بار پامو نزاشتم توش ولی الان چند وقته ازشون سوال میپرسم دیدم مثلا طرف اول از مشخصات خودش ازشون میپرسه مثلا رنگ لباسم اخلاقم ماه تولد و درست میگن حالا پیش بینیاشونو نمیدونم 

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
اره من اعتقاد دارم

آخه می‌دونی من از ی خانومه ی سوال پرسیدم که آره اون بنده خدا برمیگرده یا نه بعدش ی چیزایی بهم گفت تهش پرسیدم می تونی چندتا از ویژگی های اخلاقی شو بگی یا ظاهری اومد آخرین تاپیک خودمو که جریان رابطمو خودم توش نوشتم برام گفت 😐😂

ترکمنم💚❤️

نه از افسردگی و پریشان حالیه که میپرسم  

ببین منم خودم می پرسم اما امشب مثلا از یکی پرسیدم و ی جوابی بهم داد تهش پرسیدم می تونی چندتا از ویژگی های اخلاقی یا ظاهریشو بگی اومد آخرین تاپیک خودمو گفت که روند رابطمو توش نوشتم 

ترکمنم💚❤️

دقیقا ولی خب خیلی باید به طرف اعتماد داشته باشی حرفشو باور کنی 

تو این سایت همشون جز شاید یکی دوتا بقیه دروغ و سرکاری هستن من یه سوال از همشون پرسیدم همشون اشتباه گفتن ولی فقط یکیشون درست گفتن

خدایا شکرت بابت همه چی 
ببین منم خودم می پرسم اما امشب مثلا از یکی پرسیدم و ی جوابی بهم داد تهش پرسیدم می تونی چندتا از ویژگ ...

بخاطر همین میگم قابل اعتماد نیستن

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
والا من دوسال پیش با یه کاربری دیگه اینجا بودم یه بار پامو نزاشتم توش ولی الان چند وقته ازشون سوال م ...

یکی بود می گفت این سوالای چرتو پرتو نپرس من فقط آینده رو می تونم حدس بزنم 😂

ترکمنم💚❤️