بچه ها کسایی که حس شیشم هستن رو باور می کنید حرفاشونو مخاطب خاصی ندارم صرفا سوال شد برام چند درصد کسایی که تو این سایتن دنبال حس ششم هستن و حرفاشونو باور دارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من دوسال پیش با یه کاربری دیگه اینجا بودم یه بار پامو نزاشتم توش ولی الان چند وقته ازشون سوال میپرسم دیدم مثلا طرف اول از مشخصات خودش ازشون میپرسه مثلا رنگ لباسم اخلاقم ماه تولد و درست میگن حالا پیش بینیاشونو نمیدونم
نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
آخه میدونی من از ی خانومه ی سوال پرسیدم که آره اون بنده خدا برمیگرده یا نه بعدش ی چیزایی بهم گفت تهش پرسیدم می تونی چندتا از ویژگی های اخلاقی شو بگی یا ظاهری اومد آخرین تاپیک خودمو که جریان رابطمو خودم توش نوشتم برام گفت 😐😂
ببین منم خودم می پرسم اما امشب مثلا از یکی پرسیدم و ی جوابی بهم داد تهش پرسیدم می تونی چندتا از ویژگی های اخلاقی یا ظاهریشو بگی اومد آخرین تاپیک خودمو گفت که روند رابطمو توش نوشتم