2777
2789
عنوان

خیره شدن کودک ۱۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 35 پست

اگه در اون لحظه هوشیاری داره نگران نباش، ولی اگه هوشیاری نداره و به اصطلاح توی یه دنیای دیگه‌ایه مشکوکه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
همیشه که نه یهوی ی چند ثانیه ی گوشه و نگاه میکنه 

با شناختی که من از شما دارم و اینکه خیلی خیلی حساسید، میگم باز حساس شدین و این حالات طبیعیه💙

ان شا الله که چیز مهمی نیست، وقتی رفتین دکترلطفا منو بی خبر نزارین...

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شناختی که من از شما دارم و اینکه خیلی خیلی حساسید، میگم باز حساس شدین و این حالات طبیعیه💙 ان شا ...

همون دیروز فقط خیره بود امروز فقط موقع پی پی ی چند صدم ثانیه خیره شد تا صداش کردم سریع نگام کرد ولی بازم دکتر میبرم 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
اگه در اون لحظه هوشیاری داره نگران نباش، ولی اگه هوشیاری نداره و به اصطلاح توی یه دنیای دیگه‌ایه مشک ...

هوشیاری یعنی چی صداش کزدم سریع چشمشو از اون نقطه برداشت !

یکباره که طبق ی مشاوره دکتر تلفنی گفت دستتت و ببر نزدیک‌چشمش نه به مژه بخوره اگه پلک زد اوکیه این کارو کردم 

روند رشدش نرماله؟

اره خدا و شکر با اینکه ۳۰ هفته اومد دنیا خوبه 

ولی خب ی سرچ کردم مردم از ترس 

یعنی کل زندگیم الان شده پسرمووو نگاه کنم 

با شناختی که من از شما دارم و اینکه خیلی خیلی حساسید، میگم باز حساس شدین و این حالات طبیعیه💙 ان شا ...

دوسته قدیمی و همیشگی من 

میترسم دکتر ببرمش ی دارووو چیزی بده یا خدای نکرده اشتباه پزشکی بشه منتظرم خواهرم بیاد ایشون ببینه شایراد وووو 

ولی امروز اصلا اونجوری نشد 

منم اینطوری بود پسرم چه مشکلی داره دکتر گفت یه چیز طبیعیه 

خدا خیرت بده من از ترس مردم 

گفتم بچه من با قرآن و کلی دعا اومد الان شد صرع به خدا همه اینجا میدوننن چقدر اذیت شدم ۳۰ هفته اومد 

خدا و شکر 

فقط چند ثانیه پسرتون خیره می‌شد ؟؟؟؟

الان چند وقت گذشته ؟؟؟

بازم خیره میشن 

شایراد خیلی دوستون داره و سلام میرسونه دقیقا همه اون چیزایی که گفتین شد 

انشالله خدا بچه هاتونووو نگه داره براتون 

همیشه شایرادم دعا کنید پسره خودتونه 

خدا خیرت بده من از ترس مردم  گفتم بچه من با قرآن و کلی دعا اومد الان شد صرع به خدا همه اینجا م ...

نترس عزیزم ولی خب طبیعیه به خصوص وقتی 5 ماهش بود خیلی این حالت و داشت مثلا 10 یا 12 ثانیه خیره میشد به یه گوشه یا حتی تو چشمام زل میزد بعد یه دفعه روش و بر میگردوند الان دیگه 2 سالشه این کار و نمیکنه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
نترس عزیزم ولی خب طبیعیه به خصوص وقتی 5 ماهش بود خیلی این حالت و داشت مثلا 10 یا 12 ثانیه خیره میشد ...

الان پسره من شروع کرده ۱۸ ماهشه 

کی باید ببرم دکتر 

واللع از اشتباه پزشکی میترسم از بس دیدم 

فقط دیروز بود موقع خوابش بود تورو خدا چیکار کنم

هوشیاری یعنی چی صداش کزدم سریع چشمشو از اون نقطه برداشت ! یکباره که طبق ی مشاوره دکتر تلفنی گفت دست ...

خب دیگه مشکلی نیست. هوشیاری یعنی همین. ولی اگه هرچی صداش میکنی توجه نداره یا دستتو جلو چشمش حرکت میدی نگاه نمیکنه اونموقع خطرناکه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
شایراد خیلی دوستون داره و سلام میرسونه دقیقا همه اون چیزایی که گفتین شد  انشالله خدا بچه هاتون ...

فداش بشم عزیزمه، الهی سایه پدر و مادر همیشه برسرشون باشه و جمع خانوادگیتون گرم و بانشاط باشه، اگه لایق باشم بیادتون هستم خواهرگلم💖💖💖💖💖💖💖

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دوسته قدیمی و همیشگی من  میترسم دکتر ببرمش ی دارووو چیزی بده یا خدای نکرده اشتباه پزشکی بشه من ...

عزیزم واکسن 18 ماهگیش زدی؟ میتونی از همون مرکز هم بپرسی راجع به این حالت شایراد جان...فقط بخاطر حساسیت خودتون. 

والا گل پسرمون که ماشاءالله داره💎💎💎😘

عزیزم واکسن 18 ماهگیش زدی؟ میتونی از همون مرکز هم بپرسی راجع به این حالت شایراد جان...فقط بخاطر حساس ...

عشقه منی 

واقعا اگه شما نبودین اون روزای سخت نمیگذشت 

نه ۲۶ ام واکسن داره انشالله 

تورو خدا دعاش کنید انگار این واکسنه سخته 

سوال که حتما میپرسم ولی واقعا از دارو دا ن به بچه میترسم امیدوارم بگن طبیعیه