تو محل کارم یه آقای مجرد هست که با من خیلی لطیف و محترمانه تر حتی نسبت به بالادستی هاش رفتار میکرد، فکر میکرد مجردم چون تازه اومده بود و منم حلقه دست نمیکردم از چند جا به گوشم رسید که تعریفمو کرده که مثلاً خیلی خانومه و ... این آقا دو ماهه اومده پیش ما، وقتی اتفاقی فهمید متاهلم و بچه هم دارم خیلی تابلو واکنش نشون داد در حدی که بقیه برگشتن نگاش کردند ادامه شو میگم الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برداشت ها متاسفانه بد هست و زود مورد قضاوت قرار میگیرین
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تاپیک زدن یا نزدن انتخاب شخصیه هرکس خوشش نیاد میتونه نظری نده هرکس هم به قول شما زود ...
نظر خواستی دیگه ما هم نظرمونو گفتیم نباید که همه طبق خواست شما نظر بدن
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نگفتم نظر بدید تاپیک زدنم جالبه یا نه تاپیک زدن اجازه نمیخواد سوالم رو اونایی که باید متوجه ...
تقریبا همه هم با بنده هم نظر بودن🤭