2777
2789
عنوان

شما از این رفتارها چی برداشت میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 43 پست
یعنی بهت حس داره، الان که میدونه متاهلی رفتارش عوض نشده

نه همچنان منو میبینن دستپاچه میشه سوتی میده تو رفتارش، و بعد از تایم کاری هفته ای چند بار پیام میده راجع به کار. 

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
به نظرم رفتار آدم متاهل باید فرق داشته باشه با کسی که مجرده دیگه حداقل ترین کار استفاده از حلقه هست ...

نگینش افتاده دست نمیکنم اون موقع که دست میکردم این نبود

ظاهرم هم خیلی ساده هست مثال رنگ مو و آرایش ندارم شاید اینا هم باعثش شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا حلقه دست نمیکنی؟  حالا شمارو نمی‌دونم شاید دلیل خاصی داری ولی  چه کاریه تا مجردن ح ...

گفتم نگینش افتاده وقت نشده برم بدم تعمیر کنن

نه همچنان منو میبینن دستپاچه میشه سوتی میده تو رفتارش، و بعد از تایم کاری هفته ای چند بار پیام میده ...

خب عزیزم یجوری بهش بفهمون که دوس نداری این رفتارشو چون این اقا جدی گرفته حتی با اینکه میدونه شما متاهلی

خب عزیزم یجوری بهش بفهمون که دوس نداری این رفتارشو چون این اقا جدی گرفته حتی با اینکه میدونه شما متا ...

پیام هاشو ده تا یکی جواب میدم یه کلمه ای مثلا سلام تشکر

بازم نمیفهمه  

پیام هاشو ده تا یکی جواب میدم یه کلمه ای مثلا سلام تشکر بازم نمیفهمه    

میفهمه دوس دارع باهات هر جوری باشه ادامه بده، باید بفهمه که متاهلی ونمیشه ادامه داد البته تو ذهن خودش

مگه گفتم جالبه؟ گفتم ببینم بقیه چه برداشتی میکنن نکنه قضاوت غلط کنم

همین که راجع بهش تاپیک زدین به نظرم جالب نبود 

برداشت ها متاسفانه بد هست و زود مورد قضاوت قرار میگیرین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
همین که راجع بهش تاپیک زدین به نظرم جالب نبود  برداشت ها متاسفانه بد هست و زود مورد قضاوت قرار ...

تاپیک زدن یا نزدن انتخاب شخصیه 

هرکس خوشش نیاد می‌تونه نظری نده 

هرکس هم به قول شما زود مورد قضاوت قرارم بده خودش کار اشتباهی می‌کنه می‌تونه تشریف ببره بیرون

تاپیک زدن یا نزدن انتخاب شخصیه  هرکس خوشش نیاد می‌تونه نظری نده  هرکس هم به قول شما زود ...

نظر خواستی دیگه ما هم نظرمونو گفتیم نباید که همه طبق خواست شما نظر بدن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نظر خواستی دیگه ما هم نظرمونو گفتیم نباید که همه طبق خواست شما نظر بدن  

نگفتم نظر بدید تاپیک زدنم جالبه یا نه

تاپیک زدن اجازه نمی‌خواد 

سوالم رو اونایی که باید متوجه میشدن شدن و راهنمایی کردند

شما به قضاوتت برس

نگفتم نظر بدید تاپیک زدنم جالبه یا نه تاپیک زدن اجازه نمی‌خواد  سوالم رو اونایی که باید متوجه ...

تقریبا همه هم با بنده هم نظر بودن🤭