2777
2789
عنوان

شما از این رفتارها چی برداشت میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 43 پست
اون زمانی که متاهل بودم رفتار هیچ‌مردیو تحلیل نمیکردم

خب منظورم اینه اگه شما هم برداشتتون منفیه قاطعانه باهاش رفتار کنم اخم کنم چه می‌دونم یه کار کنم بالاخره

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رفتار آدم متاهل باید فرق داشته باشه با کسی که مجرده

دیگه حداقل ترین کار استفاده از حلقه هست مخصوصا تو محیط کار ،عقل حکم میکنه جلوی هر سو تفاهمی از همون اول گرفته بشه

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

خب چرا حلقه دست نمیکنی؟ 

حالا شمارو نمی‌دونم شاید دلیل خاصی داری ولی  چه کاریه تا مجردن حلقه دست میکنن و متاهل میشن در میارن؟ دوست دارن برای دیگران چالش ایجاد کنن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو محیط کار از رییسمون شنیدم بهش میگفت با خانم فلانی چرا شما باید آنقدر صحبت کنید؟ تو دوربین دیده بو ...

بنظرم اصلا نگاهش نکن هیچ محل نزار کلا نادیده بگیرم سعی کن اگر پیامی میده فقط اونا که لازم میدونی مربوط به کار جواب بده دوبار سرد برخورد کنی خودش میفهمه طرز رفتار درست رو.. احتمالا افکار دیگه ای داشته که دیده اشتباه میکرده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

وقتی متاهلین رفتار هیچ مردی نباید براتون جالب باشه😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب منظورم اینه اگه شما هم برداشتتون منفیه قاطعانه باهاش رفتار کنم اخم کنم چه می‌دونم یه کار کنم بالا ...

بی اهمیت رفتار کن

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

ببین اگه نمیدونسته تا حالا که متاهلی بنده خدا گناه نکرده نظرش روت مثبت بوده،ولی اگه الان که می‌دونه ادامه بده خودت از اون مقصر تری ،تو این قضیه واقعا جدی باش دور از جونت ارتعاشات خیانت از همین جاها بلند میشه و زلزله میشه تو زندگیت.

ببخشید اینو میگن ولی شما هم درگیر شدین وگرنه نباید اونقدری براتون مهم می‌بود ک براش تاپیک بزنین قطعا ذهنتونو درگیر کرده مواظب باشین ک شیطان هر لحظه در کمینه و هیزم آتیشی رو جمع میکنه ک همه ابرو و زندگیتون میسوزونه 

خواهشا با شوهرت مقایسه اش نکن تو ذهنت🤦

من خیلی تو رفتار با مردها مراقبم حالا میگم نکنه اصلا من حساس شدم هیچ چیز خاصی نبوده 

یهو بیام واکنش منفی بدم پیش همکارا ضایع میشم

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
من خیلی تو رفتار با مردها مراقبم حالا میگم نکنه اصلا من حساس شدم هیچ چیز خاصی نبوده  یهو بیام ...

نه عزیزم خودت و گول نزن چیزی هست مطمئن باش ،نمیخواد داد و هوار کنی سنگینتر و با اخم برخوردکن،به یه بهانه ای شوهرت و بیار ببینه خیلی با اخترام و محبت باهاش رفتار کن،خودش و جمع میکنه.اگه بد اخلاق باهات حرف میزنم چون تو ضرر میکنی تز هر لحاظ اون یال غوزه جز لذت چیزی نمیشه بهش.