2777
2789

سلام بچها ی متن متفاوت میخوام براتون بزارم. یه داستان ک شاید این نوعشو نشنیده باشید یا کم شنیده باشین لطفا خانونای اگاه و دانا هم بیان تو تاپیکم و اخر سر نظر بدن

خب

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان از این قراره ک ما۵تا جاری هستیم.

یکیشون موقع ازدواج خیلی سختی کشیده برادرشوهرم اعتیاد داشته اذیت شده اون موقع و خانوواده همسرم خیلی تعریفشو میکنن هنوزهم..با اینکه اون موقل ها اذیتش کردن و الان با اخترام و هواشو داشتن دارن براش جبران میکنن

دونه دونه جاریام بسیار صبور و بسازن و انقدر خوبن ک منی ک تو فامیلمون ب خوش اخلاقی زبر و زرنگی و دانا بودن معروفم تو بین اونا انگشت کوچکه هم نیستم تمام انرژیمو میزارم ک ب چشمشون  بیام وخیلی کار میکنم

اون جاری بزرگه ک دیگه از همه بیشتره عزیزه بسیار زجر کشیده هم هست مورد توجه هست و واقعا همسون هنرمند کدبانو با اخلاقن...شوهراشون براشون کم میزارن اما هیچوقت گلایه شونو نمیکنن و با خوب و بد میسازن و من خیلی شرمنده میشم مادرشوهرم میگه اون عروس بزرگه من شده غذا نخورم ب اون غذا میزارم...شاید باورتون نشه اما شدت احترام و صمیتی ک براشون قاعله گاهی حسادت میکنم و میگم کاش من جاش اون زجرا کشیده بودم و الان انقدر عزیز بودم. گرچه همین الانشم منو دوست دارم و با هم خوبیم شکر خدا..اما خواهرشوهرم ک خیلی هم ازش حساب میبرم و براش ارزش قاعلم خیلی قبولش داره اون بزرگه رو بیشتر از بقیه و میگه من خیلی دوستش دارم و یه زن ب تمام معناست...واقعا اعتماد بنفسم از دست میدم وقتی اینمه خوبی و صبر میبینم البته ک منم واقعا دست کمی از اونا ندارم ولی خوب اونا عاقلتر داناتر و صبورتر و پیش خانواده همسر عزیزترن

من عزت نفسم پایینه و همه رو خوب میبینم و خودمو میکوبم..چطوری حالمو خوب کنم و برام این چیزا مهم نباشه .همشون کاری ان و احترام همسر و خانوادشون بسیار دارن تو خانواده همسرم معمولا خانومشان حق انتخاب اعتراض ندارم و اگر حرفی خلاف واقع و پسندشون گفته بشه از چشم میفتن و همگانی دیگه بهش محل نمیزارن و پشت همن حیلی..واسه همین باید مواظب باشی کوچکترین بیاحترامی و بی ارزشی بی پوششی بدحجابی خودسری کلام نابجا نداشته باشی وگرنه ارزشت از بین میرهو در زمره خوبان نیستی و خیلی در کلام رفتار باهات صمیمیتی نیست...تمام وجودمو می زارم اما نمیتونم مثل اونا خوب باشم.شایدم هستم و خودمو کم میبینم

.پشاور یا روانشناس هست کمکم کنه تو خانواده همسرم میره انقدر احساس محدودیت در رفتار کلام نداشته باشم و احساس جو سرد نداشته باشم ..اینم بگم کلام بی ادبی  واهل طعنه اصلا نیستن و همینکه شاید از صمیمیتشون کم بشه ینی مرگ تدریجی😪

اوه چقد رسمی

منم تاحدودی آدم شوهرام همینن یه حالت مرد سالاری

و همه از مادر پدر و خ.اهر شوهر کوفتیم حساب میبرن

حالا من با بقیه مشکل ندارم فقط وقتی خوارشوهرو میبینم حالم خیلی بد میشه چون زبون بدی داره همه هم پشتشن

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

شوهرم همیشه کارای مادرشو میکنه حتی ظرف شستن و حتی گوشت کوفتن تو قابلمه

اما خونه خودمون دست ب سیا سفید نمیرچزنه بااینکه دوتا بچه کوچیک داریم اما مسئولیت همه چی به عهده منه

خیلی جو خونوادش عجیبه همه پیحرف میرن

جاریم بیچاره مریض شده ازین بابت

شوهرم همیشه کارای مادرشو میکنه حتی ظرف شستن و حتی گوشت کوفتن تو قابلمه اما خونه خودمون دست ب سیا سف ...

افرین جو سنگینه همه پشت همن نمیتونه حتی کلمه خلاف بگی چون یا بی محل میشی یا از چشم میفنی و همه دیگ ب چشم گروه ادم خوبا نمیبیننت ..سعی دارن با کلامشون تسلط روانی داشت باشن

افرین جو سنگینه همه پشت همن نمیتونه حتی کلمه خلاف بگی چون یا بی محل میشی یا از چشم میفنی و همه دیگ ب ...

درسته میفهممت

بعد سخت تر از اون اینه که مادر شوهرم  و خواهر شوهرم حاکمن

حرف حرفشونه

خیلی ازشون دلم پره 

جاری های شما هم با اخلاق ساکت و حرف گوش کن هستن ساده میخورن ساده میپوشن و توسری خور و پر تلاش اند و ...

بله من یه جاری دارم که خدا میدونه از یه کلفت بیشتر اینجا کار میکنه حتی مادر شوهر میشینه این میشوره میسابه خوب منی که نمیخوام زیاد کار کنم از چشم میفتم

خیلی ولی جاریم بی آزار و سادست و به حرف گوش کن خدا میدونه خیلی هم بهش ظلم شده شوهرشم معتاده بد جوره‌ و بد اخلاق ولی انقد مطیعه

ولی بیچاره مشکل عصبی پیدا کرده و دکترا جوابش کردن سی و خورده ایه

همش از اعصابه ولی هیچی هم نمیگه

بله من یه جاری دارم که خدا میدونه از یه کلفت بیشتر اینجا کار میکنه حتی مادر شوهر میشینه این میشوره م ...

ن بابا جاری ها ی من خنده رو هستن و اخم تخم ندارن و خاتوداه شوهرم قدرشون میدونن و تعریف میکنن