2777
2789

من شوهرم بازنشست شده تامین اجتماعیه،فکرکردیم عیدی معادل یماه حقوقه ولی ۳۵۰۰ریختن ازاونورم میخوا دیه شغل شروع کنه پخش تخم مرغ چون سرمایه اولیه ش خیلی کمه ،موندم امسال عیدوچطوری ردکنم  مهمونای شام وناهاری هم دارم که ازشهرای دورمیان ونسبتم باهاشون نزدیکه ،کفری شدم برای بچه هامم خریدنکردم شماچطوری برنامه ریزی میکنین

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برید مسافرت فکرکنم خرجتون کمتر شه نه لباسای جدید میخواد نه پذیرایی و شام و ناهار مهمون

نمیشه عزیزم  موقعیت سفراصلاندارم صمن اینکه همه میان شهرما

😑😑😑نیاز نیست جون بدی برا بیان این همه خوردن به بار نخورن باید شعور داشته باشن حتما مشکل داری ما خودمون یه سال خونه خواهرم رفتیم عید دیدنی یکم شیرینی میوه داد دیگه هیچی ....ولی آنقدر خندیدیم شوخی کردیم چسبید بهمون گفت شرمنده گفتم  خیلی ناراحت شدم فکر کردی برا خوردن میاییم خونه هم دیگه ......عیدی هم بچه داری بده بچه کوچیک نداری نده .....والا مجبوری مگه 

ماه رمضونه دیگ مگه از راه دور کسی میادخونتون؟

اره من طبقه پایین مامانم  زندگی میکنم چون تنهاست ،خواهرزاده برادرزاده هاو...میان به اصافه خانواده خودم

😑😑😑نیاز نیست جون بدی برا بیان این همه خوردن به بار نخورن باید شعور داشته باشن حتما مشکل داری ما خ ...

کاش فقط خوردن بود ما فقط ۴تومن عیدی دادیم به خواهرشوهرا و مادرشوهرم.حالا بچه هاشون میان عیدی اونا هم هس😑ما بچه نداریم فقط ضرر میدیم😁

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگه کوچیک تری که اصلا نرو زنگ بزن بگو شرمنده خیلی ناخوشم عیدتون مبارک دوتا سرفه هم بزن تنگش

اوه اوه اولین کسی بره توقیافه خواهرامن ،میگن سالی یبارمیریم عید

شماچطوربرنامه ریزی مالی میکنین بچه ها،ایده وراهنمایی بدین

غذاهای ساده درست کن پذیرایی درحد میوه و شیرینی 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
کاش فقط خوردن بود ما فقط ۴تومن عیدی دادیم به خواهرشوهرا و مادرشوهرم.حالا بچه هاشون میان عیدی اونا هم ...

نه عزیزم تو برا مردم زندگی میکنی برای همونا هم زندگیت خراب میکنی ............بزار پشت سرت بلا نسبت گوهت بجون چی میشه مگه باز سال دیگه جبران میکنی.......زندگی کن برای خودت نداری اینو خودت میفهمی چرا باید به همه الکی نشون بدی داری ....‌‌..چند کیلو میوه دوتا جعبه شیرینی همین دستتم ببوسن ..‌...عیدی نده مجبوری ولش کن بچشون مونده ۱۰ ۲۰ تومن تو میدی نیستن ...بزار جیبت نون یه روزت بشه فردا دست گدایی جلو همونا دراز کنی نمیدن شوهرتم شرمنده میشه