2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نافم تازگیا حساس شده اذیت میکنه😑 با روغن سیاهدانه دور نافتو بمال و موقع خواب درحد یه قطره از همون سیاهدانه یا روغن بنفشه بریز داخل نافت و با چسب زخم یا پنبه ای چیزی روی نافتو ببند

زیاد خودتو کش نیار و از دوش آب گرم و کیسه آب گرم استفاده کن. نذار سرما به شکمت بزنه. آب سرد نخور و چیز سنگین برندار

عزیزم به پشت دراز بکش و بعد از چند تا نفس انگشت اشاره‌تو ببر داخل نافت ببین نبض داره یا نه؟

🤍.

خواهر من الان 6ماه هست نافم درد میکنه از این دکتر به اون دکتر صدها آزمایش سونو هیچی به هیچ  گفتن شاید نافت افتاده باز از یه دکتر طب سنتی کمک گرفتم که بعد از اون هر روز بدتر شدم تا اینکه تو سونو آخری بهم گفتند فتق نافه خواهر اصلا ناف افتاده الکیه چه بسا نافت یه کم سوراخ شده طب سنتی بخاد مثلا جا بندازه کل نافتو پاره میکنه فقط برو دکتر سونوگرافی معتبر

خواهر من الان 6ماه هست نافم درد میکنه از این دکتر به اون دکتر صدها آزمایش سونو هیچی به هیچ  گفت ...

فتق رو نمیدونم ولی درمورد در رفتن ناف یه دکتر بهم گفت تو این درد ها باید به پشت دراز کشیدم و طاق باز خوابید و انگشت اشاره رو ببری داخل ناف و حدود ۶۰ ثانیه نگه داری ببینی نبض داره یا نه

اگه نبض داشت که مشکل نداره ولی اگه نبض نداشت یا خیلی ضعیف بود باید تو همون حالت انگشت رو حدود چند درجه بچرخونی و بعدش دیگه درست میشه اما باید با کیسه آبگرم و اینا مراقبه کرد 

دررفتگی ناف هم وجود داره.. بابا بزرگ خدابیامرزم داشت و با کیسه آب گرم و همون کاری که گفتم خوب شد

دختر خالمم داشت و دکتر براش جا انداخت

هر درد نافی که فتق نیست عزیزم

🤍.
فتق رو نمیدونم ولی درمورد در رفتن ناف یه دکتر بهم گفت تو این درد ها باید به پشت دراز کشیدم و طاق باز ...

ببین خواهر من دکتر طب سنتی گفت نافت افتاده ومثلا انداخت جا  وکاش اصلا نمی‌رفتم طب سنتی و هزار برابر بدتر شدم  الان هم باید عمل کنم 

ببین خواهر من دکتر طب سنتی گفت نافت افتاده ومثلا انداخت جا  وکاش اصلا نمی‌رفتم طب سنتی و هزار ب ...

شاید کاربلد نبودن یا اشتباه حدس زدن وگرنه دخترخاله و پدر بزرگم خوب شدن

🤍.
درمورد پارگی معده اطلاعی ندارم ولی معده اگه پاره هم بشه چه ربطی به درد ناف داره... ایشونم میگن کتاب ...

اگر بالای ناف پاره بشه یه مقداری ازمعده شاید بیاد تو اون حفره پاره شده واگر پایین ناف یا وسط ناف پاره بشه احتمال داره روده یه مقداریش بیاد تو حفره پاره شده ودرد شکمی آدمو میگیره