2777
2789
عنوان

چقد دلم از بابام گرف🥺

90 بازدید | 8 پست

تموم کارای بیرون خونه با منه

هر کاری ک مرد خونه انجام میده

همه کارتا هم دست منه

چند سال پیش میخاستم ی سهام ک بابام داشت بفروشم 

دو ماه تو دادگاه و این ور، اون ور رفتم

بابام ی وکالت ب مامانم داد، گفتم سختته، ب مامان وکالت بده هر جا لازم بود باهام بیاد

امروز آبجیم گف بابا گفته ازم  وکالت گرفته ک همه چی دست خودش باشه 

بابا گفته هر دو خونرو ب خیریه دادم

اصن موندم، گفتم وکالت ب من نداده، ب مامان داده، اونم فقط واسه فروش سهامش ک تا الان وکالتش باطل شده

خدا شاهده من هزار تومن از پولایی ک دستم دادن خرج شخصی خودم نمیکنم

هر کار شخصی میکنم با پول خودم میکنم

انقد اعصابم خورد شد گفتم همه کارتاتونو میذارم، همه کاراتون با خودتون

دیگه ی قدمم برنمیدارم

منم کارم ثابت بشه ی خونه میگیرم میرم

خدایی هر چیزی باید سرجای خودش باشه هر کی وظیفه‌ی خودش رو انجام بده تا اینحوری از توش حرف و حدیث بیرون نیاد

بهتره کارتارو بدی به خودشون عوض دستت درد نکنته اینجوری میفهمن که چقدر زحمت کشیدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی هر چیزی باید سرجای خودش باشه هر کی وظیفه‌ی خودش رو انجام بده تا اینحوری از توش حرف و حدیث بیرو ...

دقیقا گفتم باشه برم و نباشم اونوقت قدر بدونین

یکی از فامیلای ما همینطوری شد اینقدر تهمت شنید که نگو ولی طفلک به روی خودش نمیاره اینقدر پشت سرش حرف ...

من فقط دلم میسوزه میگم سنشون بالاس اذیت نشن

پسرا هم حرف گوش نمیدن، صب تا ظهر دنبال کارشونن، عصرم باشگا و سالن و خوشگذرونی 

من مث ی کارگر صب ک بیدار میشم تا شب بدو بدو ک چیزی کم نباشه 

جز حمالی چیزی برام نداره

من فقط دلم میسوزه میگم سنشون بالاس اذیت نشن پسرا هم حرف گوش نمیدن، صب تا ظهر دنبال کارشونن، عصرم با ...

ان شاالله خدا عوضو بده بهت به خاطر پدرومادر به دل نگیر بزار هرچی میخوان بگن

۱۴۰۲/۱۲/۲۷شروع رژیم وزن فعلی۸۲وزن هدف۵۶بزن بریم😉

اشتباه نکن دختر شوهر من نه سال تمام خرج خانوادشوداد حتی ببخشیدا نواربهداشتی خواهرشو مادرشو از جیب خودش مایه میذاشت میگرفت به مدت ۹ساااااال از اخرم بهش گفتم وظیفه کوچیکت بوده میخواست نکنی😅 شوهرمو کارد میزنی خونش درنمیومد چقد به خودش فوش داد ک عمرشوهدرداده توام نکن ک بی فایدس

از دِل برود همان که از دیده رَود