2777
2789
عنوان

خانوما چنین شوهری من چکار کنم

436 بازدید | 60 پست

سلام خانوما شوهر من میگ پول نمی‌دم لباس عید بگیری کادو روز زایمان نمی‌گیرم اصلا محبت نمیکنه احتراممو ندارع همش یسال عروسی کردیم پیش همه میگ گوخوردم زن گرفتم ییار تو چهار ماه بارداری بودم از پله ها هولم داد همیشه میگ بدهکارم اما برا مامان بابا بهترین وسیله هارو میگیره قلبم میخواد از جاش در بیاد

با بقیه چیزا کار ندارم ولی هل دادن نمیتونه عمدی باشه ! اغراق نمی کنی؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شوخر بیشعوری 

عجبااااا

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
آخه یدفعه اونم اینجوری  هل بده تو بارداری  بشین باهاش حرف بزن ببین چشه اخه تا حالا پرسی ...

میگ آزادم بزار میگ ت جمع حرف نزن حق زندگی رو کلا میخواد از من بگیره

دلم سیاه شده ازش ولی نمیتونم ازش دل بکنم آخه ما چهار سال عاشق هم بودیم تا ب هم رسیدیم

واقعا اگر همه این اخلاقیاتو داشته باشه تحملش سخته 

حتی اگه عاشقش باشی

ولی الان که گفتی اوایل خوب بوده من حس میکنم از یه چیزی دلخوره لج کرده احتمالا

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨