مامانپارسا۲ مدیر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3300 عنوان عمل وازکتومی | مشاهده متن کامل بحث + 4083 بازدید | 41 پست سلام بچه ها کسایی ک میدونن لطفا راهنمایی کنن تو این عمل ک دونوعه یکی بریدنه رگه و بخیه وبعدی گره زدن رگ هستش کدوم بهتره؟؟و بنظرتون با این روش گره زدن احتمال بارداری بازم هس یا نه واس کسی میپرسم براشون خیلی مهمه لطفا دقیق جواب بدین ممنون زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد .... 1402/12/10 | 17:10 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمخانوم۷ عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 60 کدوم تاپیک اخه چرا تهمت میزنیخوبه بهت گفتم من برای استاد دارم کار میکنمو تبلیغات اون رو میکنمخوب خواه ناخواه باید اسم اون استاد رو بنویسم چون تبلیغ اون استاده و کسب درامد میکنمچرا زود قضاوت میکنی اخه زهرا
مامانپارسا۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3300 کدوم تاپیک اخه چرا تهمت میزنیخوبه بهت گفتم من برای استاد دارم کار میکنمو تبلیغات اون رو میکنمخوب خوا ... حذف کن تا ب نینی یار گزارشتو نزدم دیگ ام نبینم کاربریتو ک تا پاتو ب پلیس فتا نکشم ولکنت نیسم اسم منم زهرا نیس حالا شرت کم زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
taghavi75 عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 89 من شوهرم وازکتومی کرده بود رگ رو قیچی کرده بود دیگه کور کور شده بود سلام عزیزمهمسرتون کجا این عملو انجام دادهعوارضی نداشته براش؟چون شنیدم خیلی جاها انجام نمیدن این عملو
دختراقیانوس۲۲ عضویت: 1403/08/20 تعداد پست: 1767 عزیزم درخواست دادم بهت اگ دوست داشتی قبول کن 🥰 چقدر دختر شادی 🥰 اشتباهنکن♡دخترا ظریفن☆نعضعیف💙😏
ashmah عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 479 عزیزم تجربه خیلی جامعتروکاملتره تو نت ازتجربیات نگفتن مثلا واس کسی این اتفاق افتاده باشه یا اطرافیان ... ببخشید چند تا بچه دارید مگه؟
ashmah عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 479 بعضی چیزا رو که احتمال پشیمون شدن داره آدم نظر و پیشنهاد نده خیلی بهتره...دنیا خیلی پیچیده هستش...بعد از یه مدتی ممکنه بگن اگه تو نگفته بودی اینجور و اونجور نمیشد...
ashmah عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 479 بعضی چیزا رو که احتمال پشیمون شدن داره آدم نظر و پیشنهاد نده خیلی بهتره...دنیا خیلی پیچیده هستش...بع ... و اینکه ۹۰ درصدشون پشیمون میشن
مامانپارسا۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3300 ببخشید چند تا بچه دارید مگه؟ واس خودم نپرسیدم بعد این تایپیک مال خیلی وقت پیشه چطو شما الان کامنت گذاشتین؟بعد اینکه اقایون چرا باید سوال این مدلی بپرسن؟ زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
ashmah عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 479 واس خودم نپرسیدم بعد این تایپیک مال خیلی وقت پیشه چطو شما الان کامنت گذاشتین؟بعد اینکه اقایون چرا با ... میخاستم هشدار ، که نه ولی مشورت بدم که یه روز خدایی نخواسته پشیمون نشید یا نشن فرقی نمیکنه ...همین ..چونخیلیها رو سراغ دارم تو فامیل و همکاران که بنا به دلایلی پشیمون شدن و به درد سر افتادن...خواهشا همه رو بد یه چشم نگاه نکنید .
مامانپارسا۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 3300 میخاستم هشدار ، که نه ولی مشورت بدم که یه روز خدایی نخواسته پشیمون نشید یا نشن فرقی نمیکنه ...همین ... خیلی ممنون بابت راهنماییتون زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
ashmah عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 479 خیلی ممنون بابت راهنماییتون بازم ببخشید حلال کنید ...الان متوجه شدم مال خیلی وقت پیشه 🙏