2777
2789
عنوان

عمل وازکتومی

4418 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها کسایی ک میدونن لطفا راهنمایی کنن تو این عمل ک دونوعه یکی بریدنه رگه و بخیه وبعدی گره زدن رگ هستش کدوم بهتره؟؟و بنظرتون با این روش گره زدن احتمال بارداری بازم هس یا نه واس کسی میپرسم براشون خیلی مهمه لطفا دقیق جواب بدین ممنون

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نت کامل توضیح داده

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

وازکتومی خوب نیست برگشت پذیر نیست دیگه هیچ وقت امکان باروری نداره .البته بریدن رگ رو میگم 

عزیزم با گره زدنه رگ احتمال بارداری هس؟اینا اصلا قصد بچه داری دیگ ندارن واسشون مهمه ک بدونن اگ دکتر گره زده باشه یوق بچه دارنشن

وازکتومی خوب نیست برگشت پذیر نیست دیگه هیچ وقت امکان باروری نداره .البته بریدن رگ رو میگم 

کسی که وازکتومی میکنه. دیگه به برگشت فککر نمیکنه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

عزیزم با گره زدنه رگ احتمال بارداری هس؟اینا اصلا قصد بچه داری دیگ ندارن واسشون مهمه ک بدونن اگ دکتر ...

بعد از وازکتومی ۴ ماه بعد باید آزمایش اسپرم بدن

اگه آزواسپرم بود دیگه نیاز به جلوگیری نیس

عزیزم با گره زدنه رگ احتمال بارداری هس؟اینا اصلا قصد بچه داری دیگ ندارن واسشون مهمه ک بدونن اگ دکتر ...

نه گره امکان ۵ درصد بارداری داره 

یه همسایه ۵۰ ساله داریم خانمش فوت کرد سر سال رفت با یه دختر ازدواج کرده حالا دختره فهمید که وازکتومی کرده آقا هر چی رفتن دکتر گفت برگشت پذیر نیست حالا کارشون به طلاق کشیده اگه حتی ۱درصد هم پشیمون نمیشه بگو انجام بده امکان نداره بچه دار بشه دیگه 

بعد از وازکتومی ۴ ماه بعد باید آزمایش اسپرم بدن اگه آزواسپرم بود دیگه نیاز به جلوگیری نیس

مرسی از راهنماییت فقط عزیزم با اون روشه احتماله بارداری هس بنظرت ینی تا چهار ماه بعد جلوگیری باشه یانه؟

مرسی از راهنماییت فقط عزیزم با اون روشه احتماله بارداری هس بنظرت ینی تا چهار ماه بعد جلوگیری باشه یا ...

بله گفتم دیگه بعد از عمل همچنان جلوگیری باشه تا ۴ماه بعد آزمایش اگه اسپرم صفر بود نیاز به جلوگیری نیس

خیلی ممنونتونم عزیزم

من شوهرم وازکتومی کرده بود رگ رو قیچی کرده بود دیگه کور کور شده بود

من خودم به شخصه باور دارم که به هرچیزی که فکرشو بکنی برات همون اتفاق می افته