2777
2789

روبالشتی و کش ساتن،موقع خواب حالت الکتریسیته ایجاد نمیشه و ۵۰درصد از وز شدن مو جلوگیری میکنه 

شامپو فری سولفات(مخصوصا اینکه اکثر موفرفری ها موهاشون خشکه) هفته ای یکبار هم با شامپو معمولی بشورید 

البته من الان دارم شامپو مخصوص موی فر میزنم 

تا وقتی موهاتون خیسه شونه بزنید ،بعدش که خشک شد دیگه شونه نزنید،نهایت اگه گره خورد با انگشت گره هاشو باز کنید

قبل حمام ساقه موهاتون رو با روغن چرب کنید،نارگیل و....

اینا چیزای بدونه هزینه هستن که میشه باهاش یه موی فرفری سالم داشت 

اگه شماهم میدونید بگید

👶🏻=👰+🤵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مو خیسه ک نمیشه شونه زد تو شکننده ترین حالتشونن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
وقتی مو خیسه ک نمیشه شونه زد تو شکننده ترین حالتشونن

منطور مویی که نم داره 

موی فر اگه خشک باشه و شونه بزنی وز میشه 

وقتی مو نم داره یه سرم مو یا ماسک مو بزن و آروم شونه بزن

👶🏻=👰+🤵
به شدت اره 🥴

باید تا قسمتی که موخوره افتاده کوتاه کنی عزیزم منم این مشکلو داشتم کوتاهکردم به شدت راحت شدم الان دیگه گره نمیوفته

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

باید تا قسمتی که موخوره افتاده کوتاه کنی عزیزم منم این مشکلو داشتم کوتاهکردم به شدت راحت شدم الان دی ...

وایی نههه

موهام تا کمرمهههه🥺

با من جروبحث نکن گوهمم نخور😂😐 نی نی یارو تگ میکنم ضایع میشیو تعلیق🤣👋🏽
منطور مویی که نم داره  موی فر اگه خشک باشه و شونه بزنی وز میشه  وقتی مو نم داره یه سر ...

اوکی ممنون💙

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
وایی نههه موهام تا کمرمهههه🥺

زیاد نمیشه فک کنم حدود ۵ سانت اینا ببین اگه یه خورده شو کوتاه نکنی موخوره هی بیشتر میشن تا بالا بالا ها نزدیک ریشه موهات موخوره میوفته اگه زودتر کوتاه کن یدیگه به اونجا نمیرسه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

زیاد نمیشه فک کنم حدود ۵ سانت اینا ببین اگه یه خورده شو کوتاه نکنی موخوره هی بیشتر میشن تا بالا بالا ...

تا نصف کلم اومده😂

با من جروبحث نکن گوهمم نخور😂😐 نی نی یارو تگ میکنم ضایع میشیو تعلیق🤣👋🏽