2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر،گرونی

140 بازدید | 13 پست

مگه نمیگن خانم ها هر یکی دوسال یکبار باید آزمایش پاپ اسمیر بدن 

رفتم ویزیت۱۴۰ تومن 

نمونه برداری ۱۷۰ تومن 

آزمایشگاه ۳۵۰ تومن 

در کل یه آزمایش پاپ برام نزدیک۷۰۰ تومن آب خورد 

یعنی تو این مملکت پول نداشتی باشی یه آزمایش ضروری هم نمیتونی بدی

👶🏻=👰+🤵

من خودم تو آزمایشگاه دکتر می کنم .  همه چی گرون شده . تحریمه . نیست . الان بخش دولتی که تقریبا حالت ورشکستگی داره تو درمان . بخش خصوصی هم دکتر ها و آزمایشگاه هاشون هست ، قیمت های نجومی دارند . 

در حال حاضر پاپ اسمیر یک چک آپ هست

بیماری مساوی با ورشکستگی !!😔😔😔😔😔😔

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تو آزمایشگاه دکتر می کنم .  همه چی گرون شده . تحریمه . نیست . الان بخش دولتی که تقریبا ...

کار می کنم ,,,

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
خانه بهداشت انجام بده کمترمیشه 

والا برای مشکلم رفتم بیمارستان،اونم خصوصی!ولی چون بیمارستانه اصلا وقت نمیزارن هربیمار نهایت ۱۰دقیقه داخله 

الان رفتم مطب شخصی ،۴۰دقیقه فقط باهام صحبت کرد و‌وقت گذاشت و کاملا بهداشتی ازم تست گرفت 

حالا اینکه این تستای ضروری شامل بیمه و خدمات دولتی نمیشن و....

👶🏻=👰+🤵
من خودم تو آزمایشگاه دکتر می کنم .  همه چی گرون شده . تحریمه . نیست . الان بخش دولتی که تقریبا ...

باور کن حس میکنم خیلی وقتی دکترا میخوان مراخل نریصی طول بکشه،

👶🏻=👰+🤵

برامن نمونه برداری شد۳۰۰بعدگف بایدتست زگیل تناسلی هم بدی اونم نمونه برداری ۳۰۰الان اومدم نت زده درصورتیکه تست پاپ اسمیرخوب نباشه برازگیل تناسلی بایدازمایش بدی اثلاعلایم زگیل تناسلی نداشتم وندارم گفتم برم یه تست پاپ اسمیربدم رفتم برادومیلیون هزینه 

والا من الان چند ماه میرم و میام ی عفونت ساده رو نتونست درمان کنه کلی هم هزینه کردم

هر ماه میخوام اقدام کنم میگه بذار اول این مشکلو حل کنیم

دعا کنید این دفعه دیگه درست بشه همه چی😔

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

حس نکن . الان بیشتر آزمایشگاه های خصوصی با پزشک معالج قرارداد می بندد .و آزمایشگاه به ازای تعداد بیماری که پزشک ارسال می کنه به پزشک پول میده به همین خاطره پزشک میگه برو فقط فلان آزمایشگاه .

حس نکن . الان بیشتر آزمایشگاه های خصوصی با پزشک معالج قرارداد می بندد .و آزمایشگاه به ازای تعداد بیم ...

اره منم رفتم گف بروفلان ازمایشگاه گف اگه جای دیگه بری گرونترمیگیره میدونستم الکی میگه منم نزدیکترین ازمایشگاه سرراهم رفتم

بیشتر مراحل پاراکلینیک مثل آزمایشگاه و ... برای خالی کردن جیب بیمار هست