2777
2789
عنوان

بیاین نظرتونو راجب این دختر بگید

295 بازدید | 30 پست

همکلاسی دانشگاه و خوابگاهمه و ۱۹سالشه

خودش اینجوریه که به شدت درونگراس و بکشیش نمیره با کسی حرف بزنه😐حتی وقتی صداش میزنی نگاهتم نمیکنه و زنگ و پیامم که اصلا جواب نمیده و منتظره تو زنگ بزنی بش و به شدت مغروره (با همه اینطوره ،تازه تو اتاق با من بهتره نسبت به بقیه)

حالا ازونطرف ۲۴ساعت تو گوشی در حال چت با پسراست و عکس میده و اینا😐 حتی تو کلاسم با هیچکسی حرف نمیزنه تاجایی که اصن خیلیا بعد دو ترم نمی‌شناسنش 

تو اینستام کلا ۱۵تا فالوور داره،ولی تا ی پسری منو دنبال می‌کنه خودش می‌ره درخواست میده بهشون و می‌ره باشون حرف میزنه😐کلا مودش اینه با کسی حرف نمیزنه تو دنیای واقعی ولی وقتی من با یکی دوست میشم می‌ره با همون دوست میشه به خصوص اگه پسر باشه

به نظرتون این رفتارها طبیعیه؟😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم کاراش ربطی به تو نداره 

با احترام 🙏

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

تبریک میگم تو با یه آدم عقده ای موذی حسود که عاشق قاپیدن پسراس هم اتاق شدی 🙁

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

به نظرم کاراش ربطی به تو نداره  با احترام 🙏

بله منم فوضول کسی نیستم ولی اگه کامل میخوندی می‌فهمیدی هم اتاقیمه و من هرکاری کنم اونم می‌کنه😐اونوقت چطور به من مربوط نیست؟

تقلیداش داره آزارم میدن