2777
2789
عنوان

۱۹روز دیگه عیده بیاین

535 بازدید | 50 پست

چیکارا کردین؟ هرسال بی انگیزه تر میشم دوساله که حوصله سفره کشیدنم نداشتم حداقل ذوق سال تحویل رو داشتم الان اونم دیگه نیست اصلا انگار نه انگار ۱۹ روز دیگه عیده خونه تکونی هم نکردم... هعیب... ۱۳۹۸ همچی  بی خود شده انگار

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰

هیچکاری نکردم و فکرم نمیکنم خواهم کرد ..

عین روزای دیگه ست برام

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

هیچی

تازه متاهل شدم

عقدم ولی بی حس و حالم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین‌سالیه ک ت خونه خودمم 

و با کسی ک دوسش دارم ی زندگی جدید رو شروع کردم 

طبیعتا خیلی ذوق دارم خیلی 

اما گرونی دلمو زده😂😂😂

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

هیچی تازه متاهل شدم عقدم ولی بی حس و حالم

😐 جدی میگی؟ الان که عقدی باید از همیشه خوشحال و پر انرژی تر باشی که.

کاش منم جای تو بودم . خیلی خوشبحالت🎧

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
هیچکاری نکردم و فکرم نمیکنم خواهم کرد .. عین روزای دیگه ست برام

دقیقا ماهم.. بی حوصله .. 

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰

هیچی هیچ کاری نکردم.نه ذوقی دارم.نه جایی دارم برم عیددیدنی نه پولی دارم برم خرید...واقعا کم اوردم ازبی پولی..یه خانومی تاپیک زده بود شوهرش ۷۵تومن داده بش بره خرید اونوقت من صدهزارم ندارم😭😭😭😭😭

اولین‌سالیه ک ت خونه خودمم  و با کسی ک دوسش دارم ی زندگی جدید رو شروع کردم  طبیعتا خیلی ...

خوشبحالتون . مبارکه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
😐 جدی میگی؟ الان که عقدی باید از همیشه خوشحال و پر انرژی تر باشی که. کاش منم جای تو بودم . خیلی خو ...

ن بخدا خبری نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اولین‌سالیه ک ت خونه خودمم  و با کسی ک دوسش دارم ی زندگی جدید رو شروع کردم  طبیعتا خیلی ...

انشاءالله همیشه همگی کنار عزیزانتون خوشحال باشین و سلامت

۱۹ ام زایمانمه خونه رو ک دائم دارم میسابم نیازی ب خونه تکونی نیس خرید ام برا دخترم و نی نیم انجام دادم خودمم که صبر کردم چن روز دیگ برم واسه خودم خرید کنم اگ زایمان نکنم البته

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️