2777
2789

به من بگید هزینه یه زندگی معمولی برای زوج چقدره....لفا در مورد زندگی معمولی حرف بزنید نه چیزایی که آرزو دارید...

خب پسر هستم اگ بخوام ازدواج کنم

اول همه نیاز به خونه هست که میگم بین ۵-۶ یه جای معمولی شیراز

ما بقی رو شما بگید

از هزینه ازدواج؟

جهیزیه؟

خوراك؟

پوشاک؟

و...

همش میگم نکنه ازدواج کنم بعد توش بمونم

یا اینکه وقتی اجاره بدی

دیگ نمیشه پس انداز کرد

و وقتی نشه پس انداز کرد

ممیشه ماشین عوض کرد یا حرکت بزرگ زد

خب خب نظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاندارد زندگیا فرق داره نمیشه با تبادل نظر به یه حد معقول که مد نظرتونه برسید 

برای مثال شاید برای من و یه سری هفته ای یکی دوبار بیرون غذا خوردن معقول و کاملا عادی باشه ولی خب یه سری بیان و بکوبن و بگن سالی یه بار شما که هفته ای یکی دوبار بیرون غذا میخورید تو نی نی سایت چیکار میکنید و ......

به طور کلی هیچ وقت به جواب درستی در این زمینه اونم تو این سایت نمیرسید 

ولی جوابتون و میدم برای یه زندگی کاملا معمولی و معقول ماشین و خونه داشته باشید باید درآمد ۴۰ ۵۰ تومنی هم در نظر بگیرید ماهیانه 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

ببینید خانوم  ناراحت نشیدا گفتم منطقی 😒😒😒😒😒😒😒😒الان در امد بابات چقدره با همسرت

شما منظورتون منطقی نیست 

الان میدونید قیمت گوشت چقدره؟قیمت مرغ چقدره؟ با حقوق .۱۱ تومن میشه زندگی کرد؟ بله پدرم حدودی همین اطرافه بازم پولدار نیستیم متوسطیم

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

بیشتر روی اخلاقتون کار کن 

تند و جدی نباش

هرکی نظر مخالف میده یا مطابق میل شما نیست که نباید اخم کنید

ببین شغلت چیه چقدر درامد داری 

بسته به همون برنامه ریزی کن خواستگاری هم که میری شما میگی اینا داشته هام هست ممکنه بیشتر بشه ممکنه تغییر نکنه شاید هم از دست بره بلاخره فرد یا میپذیره یا خیر

یکی با حقوق پنج تومن زندگی می‌کنه یکی با صد میلیون 

برای هر کی  این مبالغ می‌تونه معمولی باشه 

الان من به شما بگم با پنجاه تومن ماهیانه عصبانی میشین 

اما شاید برای من پنجاه تومن واقعاً بشه یک زندگی معمولی داشت 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
ببینید خانوم  ناراحت نشیدا گفتم منطقی 😒😒😒😒😒😒😒😒الان در امد بابات چقدره با همسرت

خداییش این خانم زیاد گفتن برای یه زندگی 10 تومن الی 15 خوبه 

مثلا من مامانم خیلی خیلی خوب پول رو مدیریت میکنه و از هیچی هم نمیمونیم

برای دو نفر 

به شرط داشتن خونه حدودا ماهی ۸ تا ۱۰ لازمه

اگر خونه نداشته باشید بستگی داره کجا و چقدر اجاره میکنید مثلا یه خونه ۵۰‌ متری تو تهران تو یه محله پایین ماهی ۵ تا ۶ تومن اجاره هست 

مثلا بگیم همون ۵ تومن اجاره ماهی بین ۱۳ تا ۱۵ لازم هست 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بیشتر روی اخلاقتون کار کن  تند و جدی نباش هرکی نظر مخالف میده یا مطابق میل شما نیست که نباید ...

متشکرم به خاطر نظر خوبتون

خب فشار بهم اومد  بابت نوشتشون

میدونی چند تا ادم‌داریم با اداره کاری  خرج زندگی میده و....

من نمیگم خوبه

ولی در کل  نظر خوبی دادین