2777
2789

تو رو خدا دعا کنید 

هیچکسو ندارم برام یه لیوان آب بیاره

کارامم مونده خونه تکونی نکردم

شوهرم مریض بود 

همینکه خوب شد خودم گرفتم

دو روزه حالت تهوع دارم

سرم زدم ولی تاثیری نداشت

تازه امروز یه فنجون آب تونستم بخورم

داغونه حالم تو رو خدا دعام کنید 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت بعد چندروز خوب شد‌که شما گرفتید؟

شوهرم حالت تهوع نداشت اصلا

سرفه و درد عضلانی داشت

شوهرم بعد پنج روز بهتر شد

روز ششم رفت سرکار 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
من دو هفته دارم باهاش می‌جنگم😂

حالت تهوع هم داری؟

شما بعد شش روز گرفتین ؟  اخه شاید ویروس شوهرتون نباشه

تو این شش روز هی گلو درد میشدم و بدن درد

کوریزان میخوردم

بگیر نگیر داشتم این چند روز

بعدش دیگه افتادم یهویی

تو این شش روز هی گلو درد میشدم و بدن درد کوریزان میخوردم بگیر نگیر داشتم این چند روز بعدش دیگه اف ...

پس همون ویروسه منتها بدنه شما یه جور دیگه بروز داده 

ببین من از خیلی کاربرها در مورد این ویروس پرسیدم 

نتیجش این شد که دوره داره و باید زمانش تموم بشه تا خوب بشید ، و خوردن مایعات زیاد و میوه وسوپ و غرغره اب سرم یا با نمک دریا خیلی موثره 

بعضی میگفتن دارو میخوردیم تاثیری نداشت و تا قطع میکزدیم علایم برمیگشت و سرفه طولانی اذیتشون میکرد‌

سرم بزنی و‌داروی تقویتی برات خیلی خوبه و‌تغذیت درست باشه

خونه تکونی رو‌ول کن‌و فقط استراحت کن ، ان شاالله زود خوب بشی

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

پس همون ویروسه منتها بدنه شما یه جور دیگه بروز داده  ببین من از خیلی کاربرها در مورد این ویروس ...

عزیزم حالت تهوع دارم

چیزی نمیتونم بخورم 😓😓😓

عزیزم حالت تهوع دارم چیزی نمیتونم بخورم 😓😓😓

اون‌فقط چارش سرمه چون فشارت پایینه 

فکر میکنی سرم تاثیری نداره ، اینجا بودن کسایی که دو سه بار سرم زدن ، شما هم‌ حتما برو بزن تا بتونی بخاطر گلو مایعات زیاد بخوری که گلوت همیشه تر باشه و به سرفه نیفتی 

اتفاقا بهتر که الان مریض شدی و نیفتاد تو عید ، و تعطیلاتت خراب نشد 

یه هفته رو گذروندی ، نهایت یه هفته دیگه سختیت هست 

اون‌فقط چارش سرمه چون فشارت پایینه  فکر میکنی سرم تاثیری نداره ، اینجا بودن کسایی که دو سه بار ...

دقیقا یک ماه پیش کرونا گرفتم 😓😓

از اول دی پسرم همش مریض بود

کم آوردم

ببین سرم تاثیری نداشت بنظرم

امیدوارم دیگه مریض نشم

دقیقا یک ماه پیش کرونا گرفتم 😓😓 از اول دی پسرم همش مریض بود کم آوردم ببین سرم تاثیری نداشت بنظر ...

ان شاالله زود خوب بشی عزیزم 

وقتی نتونی مایعات بخوری ، سرم تامین کننده ی اب بدنه

ان شاالله زود خوب بشی عزیزم  وقتی نتونی مایعات بخوری ، سرم تامین کننده ی اب بدنه

مجبورم خودم برم سرم بزنم دوباره

اینجا خیلی گرونه هزینه سرم

کلاً ۳۰۰ میشه

از پادرد شروع شد بعد تب و لرز و آب ریزش بینی ، حالت تهوع ووو

عزیزم منم اینجوریم چطوری خوب شدی حالم خیلی بده ثواب داره بگی

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃