2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز کشیدم دفترم پیشم نیس ولی فک کنم باید دوتا جدول تناسب بکشی

برای هرکدوم از کالا ها جدا

یه ور درصد رو بنویس یه ور قیمت ها بعد ضرب و تقسیم ،مبلغ بدست میاد

اگه متوجه نشدی بگو

کاش چشمان مرا خاک کنید            تا نبینم که چه تنها شده ام

باید جدول درصد بنویسی اول تویه سمت جذول پایین بنویسی ۱۰۰بالا بنویسی اون درصدی که داده واسه هر کدوم بعد اون ور جدول جلو صد پولی که اول داده رو مینویسی بعد حالا بخش بالا رو به هر روشی در میاری

دراز کشیدم دفترم پیشم نیس ولی فک کنم باید دوتا جدول تناسب بکشی برای هرکدوم از کالا ها جدا یه ور در ...

میشه راه حلشو برام بفرستی؟؟🤍🥹

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱
باید جدول درصد بنویسی اول تویه سمت جذول پایین بنویسی ۱۰۰بالا بنویسی اون درصدی که داده واسه هر کدوم ب ...

میشه راه حلشو برام بفرستی؟🥲🌱

برای حلش باید قیمت ۳/۵میلیون رو در ۱۵درصد ضرب کنی عدد به دست اومده میشه سودی که از فروش یخچال به دست آورده 

بعدش باید بیای قیمت ۷۰۰ هزار تومن اجاق گاز رو در 5/6ضرب کنی عدد به دست اومده میشه سودی که از فروش اجاق گاز به دست اومده 

حالا هر کدوم از دو تا عددی که از فروش یخچال و اجاق گاز به تنهایی به دست اومده رو با هم مقایسه کن 

اونی که بیشتره جوابه 

و باهم جمع کن میشه جواب قسمت دوم سوال 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

برای حلش باید قیمت ۳/۵میلیون رو در ۱۵درصد ضرب کنی عدد به دست اومده میشه سودی که از فروش یخچال به دست ...

مرسی🤍🤍🤍