2777
2789

سلام خانما

اولین تاپیکمه. خواهشا اگه دکتر پوست خوب میشناسین که توی مشهد باشه معرفی کنین یا دارویی که خودتون نتیجه گرفتین

از زمانی که یادم‌ میاد صورتم جوش میزده الانم که بدنم جوش میزنه😔😔

یه مدت برای مرتب شدن پریودیم قرص سیپروترون کامپاند میخوردم که صورتم عالییییی شده بود.

یکسال استفاده کردم. بعدش لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت از همین قرصاس دیواره رحم و نازک کرده 

منم به اجبار دیگه قرصارو نخوردم. دوباره جوش‌هام برگشتن

الان دنبال درمان هستم... اگه دکتر خوب میشناسین یا دارویی که خودتون استفاده کردین و جواب داده بهم معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مسعود ملکی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
پیش کدوم دکتر رفتی؟ چه داروهایی استفاده کردی؟

خیلییییی دارو یادم نیست دقیق

شهرستان رفتم تخصصشو دکترم از امریکا گرفته

پانژل

ضدجوش الیوکس

دوتا دستساز

مترونیدازول

ضد لک سبوما اردن

کلیندا

اسپیرونولاکتون

ترتینوئین

قرص داکسی

ماینو سایکلین

روکین

و ....

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
خیلییییی دارو یادم نیست دقیق شهرستان رفتم تخصصشو دکترم از امریکا گرفته پانژل ضدجوش الیوکس دوتا د ...

صابون تری کلوکاربان

فوم و میسلار ژنوبیوتیک ضدجوش

هر ۴۰ روزی داروهام عوض میشد هر دوره چند تاشون باهم بودن یادم نیست دقیق

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
نه

همون دیگه عزیزم پوست و با شوینده مناسب بشور با تونیک پاک کن هفته ای دوبار ابرسان و ضدافتاب بزن حالا یه ضداکنه هم بزنی هرچی هست بره خیلی خوب میشه، 

رو بالشی تند تمد بشور حوله تندتند بسور غذا تند و پرادویه نخور 

مشکل درونی هرمونی، کبدچرب نداری که؟؟؟ 

ادرسش کجاست

گوگل سرچ کن عارف فک کنم دقیق نمیدونم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
همون دیگه عزیزم پوست و با شوینده مناسب بشور با تونیک پاک کن هفته ای دوبار ابرسان و ضدافتاب بزن حالا ...

راستش قدیم‌خیلی دارو استفاده میکردم. اما تاثیر نداشت. 

برای کبد نرفتم دکتر. باید برم آزمایش بدم.

یه دکتر گفت برو آزمایش کبد بده اگه مشکلی نداشتی قرص راکوتان بدم. اما میگن این قرص خیلی عوارض داره

شما پیش این دکتر رفتین؟ نتیجه دیدین؟ برای جوش صورت رفتین

خاهرشوهرم رفته بود خیلی راضی بود خیلی معروفه دکترش ومطبش خیلی شلوغ