2777
2789

از سایتی ک میخرم تموم شده😑

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از جای دیگه بخرم من همیشه اسنس صورتی استفاده میکنم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

کالیستا صورتی از اسنسم بهتره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جای دیگه بخرم من همیشه اسنس صورتی استفاده میکنم

همه ی لوازم ارایشیمو دارم از این میخرم😭

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اسنس خوبه؟

من تا حالا ریمل خوب نخریدم

لطفا هر کی ریمل خوب میشناسه معرفی کنه با قیمت

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

عالیه رنگ مشکیش

رنگ بندی داره‌؟

نمیدونی هر رنگ چه فرقی با هم دلره؟

اسی گفت صورتی شما میگی مشکی.

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

رنگ بندی داره‌؟ نمیدونی هر رنگ چه فرقی با هم دلره؟ اسی گفت صورتی شما میگی مشکی.

نگا مشکلی هم پرپشت و بلند می‌کنه ولی صورتی برای کسایی که خودشون مژشون پره فقط میخواد بلند بشه وگرنه مشکی بهتره

خدایا شکرت بابت همه چی 
نگا مشکلی هم پرپشت و بلند می‌کنه ولی صورتی برای کسایی که خودشون مژشون پره فقط میخواد بلند بشه وگرنه ...

مرسی عزیرم. قیمتش رو نمیدونی؟