2777
2789

مثلا با همه گرم میگیرن با خیلیا دوستن تو دانشگاه من با یه دختره هستم مثلا باهم شوخی داریم ودختر خوبیه ولی خب انگار با همه خوبه مثلا اگه نرم دانشگاه زنگ نمیزنه که چرا نیومدی

یعنی روش برا دوستی زیاد حساب باز نکنم؟دوست صمیمی ندارم ترم ۴ ام

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم با همه اوکی ام ولی با یکی دو نفر بیشتر صمیمی ام

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

من مثل دوستتم صمیمی میشیم اما خیلیییییی طول میکشه

خب ببین این مثلا اینطوری بود که از دفعه سوم دیگه با من شوخی میکرد وسرش رو میذاشت رو شونه منم فکر کردم که اره صمیمی ولی بعد دیدم با خیلیا زود راحت میشه لااقل با ۵ ۶ تا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

با همه اوکی یعنی چجوری؟

یعنی صحبت میکنم ، میگم میخندم

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نه راستش منم اصلا به این آدما نمیتونم اعتماد کنم فقط در حد وقت گذرونی بین دوتا کلاس یا نهارخوردن تو ...

منم سعی کردم کلا از بچه های دانشگاه توقع نداشته باشم انگار خیلیاشون فقط برا وقت گذرونی هستن تازه همونم نیستن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من خیلی اجتماعی نیستم ولی هر جا برم سریع دوست پیدا میکنم با خیلیا تو باشگاه دوستم ولی خب با همه که ن ...

خب این یجور رفتار میکرد فکر کردم صمیمی میشه ولی الان حس میکنم کلا اخلاقشه

معجزه خود تویی ...🩵🌱

[QUOTE=403342399]یعنی صحبت میکنم ، میگم درد ودل اینا هم هست خب این درد ودلم میکنه مثلا سرشو میذاره رو شونم خب اینم یه نوه راحتی هست دیگه

معجزه خود تویی ...🩵🌱